Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking Joseph Provost
Libristo kód: 02722543
Kiadó John Wiley & Sons Inc, június 2016
Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this wor... Teljes leírás
? points 239 b
37 171 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Way of Tarot Alejandro Jodorowsky / Puha kötésű
common.buy 10 936 Ft
In Focus Tarot Steven Bright / Kemény kötésű
common.buy 5 919 Ft

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of scientific principles of food, cooking and the science of taste and smell. Chapters include: The Science of Food and Nutrition of Macromolecules; Science of Taste and Smell; Milk, Cream, and Ice Cream, Metabolism and Fermentation; Cheese, Yogurt, and Sour Cream; Browning; Fruits and Vegetables; Meat, Fish, and Eggs; Dough, Cakes, and Pastry; Chilies, Herbs, and Spices; Beer and Wine; and Chocolate, Candy and Other Treats. Each chapters begins with biological, chemical, and /or physical principles underlying food topics, and a discussion of what is happening at the molecular level. This unique approach is unique should be attractive to chemistry, biology or biochemistry departments looking for a new way to bring students into their classroom. There are no pre-requisites for the course and the work is appropriate for all college levels and majors.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Science of Cooking: Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 544
EAN 9781118674208
ISBN 1118674200
Libristo kód 02722543
Súly 956
Méretek 237 x 159 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Idiot Fyodor Dostoevsky / Puha kötésű
common.buy 1 965 Ft
toplistás
The Ballad of Never After / Puha kötésű
common.buy 4 314 Ft
toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 977 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 17 169 Ft
toplistás
Hermetic Tarot Deck Godfrey Dowson / Kártya
common.buy 7 854 Ft
toplistás
The Art of Game Design Jesse Schell / Puha kötésű
common.buy 34 444 Ft
toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 8 742 Ft
toplistás
Pixie's Astounding Lenormand Edmund Zebrowski / Puha kötésű
common.buy 7 181 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 39 774 Ft
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Kemény kötésű
common.buy 20 815 Ft
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 203 146 Ft
Dark Psychology and Manipulation Travis James Carnegie / Puha kötésű
common.buy 21 328 Ft
Science of Cooking DK / Kemény kötésű
common.buy 10 766 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása