Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Technology of Cheesemaking 2e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law
Libristo kód: 01419065
Kiadó John Wiley and Sons Ltd, július 2010
Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemak... Teljes leírás
? points 788 b
123 564 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Puha kötésű
common.buy 4 878 Ft
World Cheese Book DK / Kemény kötésű
common.buy 11 321 Ft
Art of Natural Cheesemaking David Asher / Puha kötésű
common.buy 12 746 Ft
World Encyclopedia of Cheese Juliet Harbutt / Puha kötésű
common.buy 6 303 Ft
The Nintendo GameCube Steven D Holder / Puha kötésű
common.buy 13 042 Ft
Enchanted Tarot Monte Farber / Puha kötésű
common.buy 5 018 Ft
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Kemény kötésű
common.buy 56 608 Ft
Dairy Science and Technology / Kemény kötésű
common.buy 60 372 Ft
The Wonderful Wizard of Oz Lyman Frank Baum / Puha kötésű
common.buy 4 842 Ft
Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology P. F. Fox / Puha kötésű
common.buy 26 350 Ft
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Kemény kötésű
common.buy 98 855 Ft
Handbook of Food Science and Technology 1 Romain Jeantet / Kemény kötésű
common.buy 77 945 Ft
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan / Kemény kötésű
common.buy 106 116 Ft
Processed Cheese Science and Technology Mamdouh El-Bakry / Kemény kötésű
common.buy 103 025 Ft
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Kemény kötésű
common.buy 103 121 Ft

Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout. Authors also cover research developments likely to have a commercial impact on cheesemaking in the foreseeable future within the areas of molecular genetics, advanced sensor / measurement science, chemometrics, enzymology and flavour chemistry. In order to reflect new issues and challenges that have emerged since publication of the first book, the new chapters are included on milk handling prior to cheesemaking; packaging; and major advances in the control of the end user properties of cheese using key manufacturing parameters and variables.§The volume has been structured to flow through the discrete stages of cheese manufacture in the order in which they are executed in cheese plants - from milk process science, through curd process science, to cheese ripening science and quality assessment.§Overall, the volume provides process technologists, product development specialists, ingredients suppliers, research and development scientists and quality assurance personnel with a complete reference to cheese technology, set against the background of its physical, chemical and biological scientific base.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Technology of Cheesemaking 2e
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 512
EAN 9781405182980
ISBN 1405182989
Libristo kód 01419065
Súly 933
Méretek 180 x 253 x 35
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása