Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Processed Cheese Science and Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Processed Cheese Science and Technology Mamdouh El-Bakry
Libristo kód: 33382405
Kiadó Elsevier Books, február 2022
Processed Cheese Science and Technology: Ingredients, Manufacture, Functionality, Quality, and Regul... Teljes leírás
? points 657 b
102 463 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


kiárusítás
How to Raise Dairy Goats Martha Maeda / Puha kötésű
common.buy 9 872 Ft
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Kemény kötésű
common.buy 122 890 Ft
Dairy Goat Handbook Ann Starbard / Puha kötésű
common.buy 9 058 Ft
Dairy Goats, Feeding and Nutrition A Cannas / Kemény kötésű
common.buy 107 469 Ft
Starting Right With Milk Goats Helen Walsh / Puha kötésű
common.buy 15 311 Ft

Processed Cheese Science and Technology: Ingredients, Manufacture, Functionality, Quality, and Regulations details the most recent developments and updates regarding processed cheeses and cheese products. It offers comprehensive information on all aspects of processed cheese, including manufacturing, types, ingredients, flavors, colors, preservatives, functionality (texture and rheology), analyses, quality, microbiology, regulations and legislations. Structured into 16 chapters, the book begins with an introduction that provides a general overview of processed cheese, followed by a detailed description of the ingredients used in manufacturing, such as using cheeses as ingredients, vegetable-originated ingredients, salts, and more. In addition, low sodium and low-salt processed cheeses are discussed, highlighting the potential benefits for human health. Technological aspects of processed cheese are also covered, followed by an outline of special types of processed cheeses. The book then goes on to examine techniques for end-product characterization, as well as the quality aspects including the microbiology of processed cheese. The last chapter discusses the applications, current challenges, and market trends of processed cheese. Processed Cheese Science and Technology: Ingredients, Manufacture, Functionality, Quality, and Regulations is an excellent resource aimed at food scientists, researchers in academia, and individuals working in the food industry and the commercial sector with a focus on processed cheeses and their end-products. Offers the most complete coverage of processed cheese products to-dateLed by active researchers and educators with expertise in processed cheeses, featuring chapters by global dairy science expertsIncludes extensive lists of references for further reading at the end of each chapter

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Processed Cheese Science and Technology
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 524
EAN 9780128214459
Libristo kód 33382405
Súly 976
Méretek 239 x 159 x 33
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása