Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Starter Cultures in Food Production

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza
Libristo kód: 10000401
Kiadó John Wiley & Sons Inc, február 2017
This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a... Teljes leírás
? points 631 b
98 193 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Kemény kötésű
common.buy 65 460 Ft
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Kemény kötésű
common.buy 122 737 Ft
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Kemény kötésű
common.buy 56 229 Ft
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Kemény kötésű
common.buy 102 430 Ft
The Construction of Ecological Civilization in China Kaizhong Yang / Kemény kötésű
common.buy 69 852 Ft
Die Aufloesung Von Aktienfonds Bjorn Zollenkop / Puha kötésű
common.buy 30 784 Ft
Eschatologie und Schoepfung Martin Evang / Kemény kötésű
common.buy 114 418 Ft
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Kemény kötésű
common.buy 41 839 Ft
Love & Life Sherlock K Pippins / Puha kötésű
common.buy 3 614 Ft
Nachlieferungen zu meinem Leben Johann George Scheffner / Puha kötésű
common.buy 5 717 Ft
hamarosan
Discovery and Decision: Rebecca Bryant / Kemény kötésű
common.buy 28 915 Ft
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Kemény kötésű
common.buy 33 590 Ft
Collected Papers James Meade V4 / Puha kötésű
common.buy 27 419 Ft

This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a brief description of the current selection protocols and industrial production of starter cultures. After a first section focusing on the innovative research aspects of starter cultures in food production, the second section will include case studies for the selection of new starter cultures for different food products: sourdough and cereal based foods, table olives and vegetables, dairy and meat products, fish and wine. The final chapters will be devoted to the role of lactic acid bacteria in alkaline fermentations and ethnic fermented foods.§§What makes it different?§A book describing the new ideas in the field of starter cultures and some case-studies for their application, could provide a tentative answer to the emerging issue facing food producers and researchers of how to use starter cultures and how a microorganism could play a significant role in the complex process of food innovation.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Starter Cultures in Food Production
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 440
EAN 9781118933763
ISBN 1118933761
Libristo kód 10000401
Súly 990
Méretek 252 x 179 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása