Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan
Libristo kód: 01401995
Kiadó John Wiley and Sons Ltd, február 2013
Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the l... Teljes leírás
? points 677 b
106 534 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Bungo Stray Dogs, Vol. 4 Kafka Asagiri / Puha kötésű
common.buy 5 098 Ft
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 19 108 Ft
Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark / Kemény kötésű
common.buy 48 695 Ft
Chemistry of Food, Second Edition Jan Velisek / Puha kötésű
common.buy 58 609 Ft
How to Make Frozen Yogurt Nicole Weston / Puha kötésű
common.buy 3 980 Ft
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Kemény kötésű
common.buy 124 050 Ft
Milk Processing Technology / Kemény kötésű
common.buy 60 826 Ft
Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation Ettore Baglio / Puha kötésű
common.buy 26 453 Ft
Monetary Policy Peter Bofinger / Kemény kötésű
common.buy 136 574 Ft
Sacred Legacies Denise Linn / Puha kötésű
common.buy 7 320 Ft
Selected Correspondence, 1924-1949 (CW29) Eric Voegelin / Kemény kötésű
common.buy 58 166 Ft
Dairy Ingredients for Food Processing Ramesh C. Chandan / Kemény kötésű
common.buy 135 647 Ft

Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the latest in scientific research in the dairy industry, editor Chandan and his associate editors have assembled experts worldwide to writeManufacturing Yogurt and Fermented Milks, 2nd Edition. This one-of-a-kind resource gives a complete description of the manufacturing stages of yogurt and fermented milks from the receipt of raw materials to the packaging of the products.§Information is conveniently grouped under four categories:§Basic background--History and consumption trends, milk composition characteristics, dairy processing principles, regulatory requirements, laboratory analysis, starter cultures, packaging, and more§Yogurt manufacture--Fruit preparations and flavoring materials, ingredients, processing principles, manufacture of various yogurt types, plant cleaning and sanitizing, quality assurance, and sensory analysis§Manufacture of fermented milks--Procedure, packaging and other details for more than ten different types of products§Health benefits--Functional foods, probiotics, disease prevention, and the health attributes of yogurt and fermented milks§All manufacturing processes are supported by sound scientific, technological, and engineering principles.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 496
EAN 9781119967088
ISBN 1119967082
Libristo kód 01401995
Súly 1092
Méretek 244 x 179 x 28
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása