Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology P. F. Fox
Libristo kód: 05257780
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., október 2012
The first edition of this book was very well received by the various groups (lecturers, students, re... Teljes leírás
? points 154 b
24 806 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Korean Vegan Cookbook Joanna Lee Molinaro / Kemény kötésű
common.buy 11 134 Ft
Mask Pico Iyer / Kemény kötésű
common.buy 30 002 Ft
BUNT - Best Of / Audio CD
common.buy 7 302 Ft
American History X, 1 Blu-ray Gerald B. Greenberg / Blu-ray
common.buy 4 006 Ft
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Kemény kötésű
common.buy 115 604 Ft
Dairy Science and Technology Drake Ward / Kemény kötésű
common.buy 52 670 Ft
Conversion Coatings for Magnesium and its Alloys Viswanathan S. Saji / Puha kötésű
common.buy 74 355 Ft
Soul of the Greeks Michael Davis / Puha kötésű
common.buy 15 300 Ft

The first edition of this book was very well received by the various groups (lecturers, students, researchers and industrialists) interested in the scientific and techno logical aspects of cheese. The initial printing was sold out faster than anticipated and created an opportunity to revise and extend the book. The second edition retains all 21 subjects from the first edition, generally revised by the same authors and in some cases expanded considerably. In addition, 10 new chapters have been added: Cheese: Methods of chemical analysis; Biochemistry of cheese ripening; Water activity and the composition of cheese; Growth and survival of pathogenic and other undesirable microorganisms in cheese; Mem brane processes in cheese technology, in Volume 1 and North-European varieties; Cheeses of the former USSR; Mozzarella and Pizza cheese; Acid-coagulated cheeses and Cheeses from sheep's and goats' milk in Volume 2. These new chapters were included mainly to fill perceived deficiencies in the first edition. The book provides an in-depth coverage of the principal scientific and techno logical aspects of cheese. While it is intended primarily for lecturers, senior students and researchers, production management and quality control personnel should find it to be a very valuable reference book. Although cheese production has become increasingly scientific in recent years, the quality of the final product is still not totally predictable. It is not claimed that this book will provide all the answers for the cheese scientist/technologist but it does provide the most com prehensive compendium of scientific knowledge on cheese available.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology
Szerző P. F. Fox
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 601
EAN 9781461361381
ISBN 1461361389
Libristo kód 05257780
Súly 1086
Méretek 170 x 244 x 33
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása