Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Cheeses of Italy: Science and Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti
Libristo kód: 19251079
Kiadó Springer International Publishing AG, június 2018
The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culm... Teljes leírás
? points 331 b
53 283 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Artisan Cheese Making at Home Mary Carlin / Kemény kötésű
common.buy 9 861 Ft
Pasta, Pane, Vino Matt Goulding / Kemény kötésű
common.buy 14 445 Ft
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Kemény kötésű
common.buy 115 604 Ft
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Kemény kötésű
common.buy 92 312 Ft
Tapping the Government Grapevine Judith Schiek Robinson / Puha kötésű
common.buy 39 075 Ft
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Kemény kötésű
common.buy 39 255 Ft
hamarosan
Sheffield in 50 Buildings Ian D Rotherham / Puha kötésű
common.buy 7 240 Ft
Robbie's Story Stuart Carey / Puha kötésű
common.buy 5 211 Ft
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Kemény kötésű
common.buy 97 070 Ft
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Kemény kötésű
common.buy 31 516 Ft

The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties. An overview on cheese production is also included, covering the main general aspects. An overall classification of Italian cheeses will follow, aiming to categorize all the cheese varieties that have a tradition and/or an economic importance. Based on a large literature review, the core of the book will include descriptions cheese making traits which are unique to Italian cheese biotechnology. In particular, the milk chemical composition, the use whey or milk natural starters, some technology options (e.g., curd cooking), the microbiota composition and metabolism during curd ripening, especially for cheese made with raw milk, and the main relevant biochemical events, which occur during the very long-time ripening, will be described. The last part of the book will consider a detailed description of the biotechnology for the manufacture of the most traditional and popular cheeses worldwide.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Cheeses of Italy: Science and Technology
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 274
EAN 9783319898537
ISBN 3319898531
Libristo kód 19251079
Súly 600
Méretek 155 x 235 x 21
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása