Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Confectionery Science and Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Confectionery Science and Technology Richard W Hartel
Libristo kód: 16380819
Kiadó Springer International Publishing AG, október 2017
This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In... Teljes leírás
? points 386 b
62 032 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 29 584 Ft
toplistás
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Kemény kötésű
common.buy 27 010 Ft
toplistás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 38 499 Ft
Scent and Chemistry - The Molecular World of Odors Gunther Ohloff / Puha kötésű
common.buy 33 782 Ft
Flavor Equation / Kemény kötésű
common.buy 11 437 Ft
Chocolatier's Kitchen / Kemény kötésű
common.buy 56 404 Ft
Science of Chocolate Stephen Beckett / Puha kötésű
common.buy 16 087 Ft
Science of Bakery Products William P Edwards / Kemény kötésű
common.buy 14 882 Ft
Sugar Confectionery Manufacture E. B. Jackson / Kemény kötésű
common.buy 132 129 Ft
Bakery Products Science and Technology 2e Weibiao Zhou / Kemény kötésű
common.buy 135 342 Ft
Choux Royalty Tacy Layla Tacy / Puha kötésű
common.buy 4 424 Ft
Cake Book / Kemény kötésű
common.buy 7 673 Ft
World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values Vincent E. Rubatzky / Kemény kötésű
common.buy 167 167 Ft
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Kemény kötésű
common.buy 92 312 Ft
Textbook of Bakery and Confectionery / Kemény kötésű
common.buy 35 378 Ft
Candy-Making Revolutionized / Puha kötésű
common.buy 4 954 Ft

This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first two sections, the chemistry, structure, and physical properties of the primary ingredients are described, as are the characteristics of commercial ingredients. The third and fourth sections explore the processing steps for each of the major confectionary groups. The manner in which ingredients function together to provide the desired texture and sensory properties of the product is analyzed, and chemical reactions and physical changes that occur during processing are examined. Practical tips and common problems are also discussed in each section. Designed as a complete reference and guide, Confectionary Science and Technology provides personnel in industry with solutions to the problems concerning the manufacture of high-quality confectionary products.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Confectionery Science and Technology
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 536
EAN 9783319617404
ISBN 3319617400
Libristo kód 16380819
Súly 1246
Méretek 186 x 263 x 37
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása