Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Bakery Science and Cereal Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul
Libristo kód: 09327490
Kiadó Astral International Pvt Ltd, január 2013
Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate... Teljes leírás
? points 196 b
32 159 Ft -2 %
31 516 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 29 584 Ft
Experimenting with Babies Shaun Gallagher / Puha kötésű
common.buy 5 968 Ft
How Baking Works James Morton / Kemény kötésű
common.buy 11 597 Ft
Science of Bakery Products William P Edwards / Kemény kötésű
common.buy 14 882 Ft
Pád cařihradu - CDmp3 Mika Waltari / Audio CD
common.buy 4 892 Ft
Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Kemény kötésű
common.buy 62 032 Ft
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Kemény kötésű
common.buy 115 604 Ft
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Kemény kötésű
common.buy 53 283 Ft
Jay Haley On Milton H. Erickson Jay Haley / Puha kötésű
common.buy 27 396 Ft
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Kemény kötésű
common.buy 92 312 Ft
Baking Martha Day / Kemény kötésű
common.buy 12 452 Ft
Banding Together Jennifer C. Lena / Puha kötésű
common.buy 16 170 Ft
Der Gablonzer Glasknopf Jörg Berning / Puha kötésű
common.buy 9 475 Ft
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Kemény kötésű
common.buy 39 255 Ft
Computational Modeling in Biomechanics Suvranu De / Puha kötésű
common.buy 75 179 Ft

Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate students as a professional elective. Through this course the students shall acquire adequate knowledge of structure, nutrient composition and processing of various cereals particularly those which are used in bakery industry, milling of wheat, physico-chemical and functional properties of cereals, role and storage of ingredients used in baking, types and grades of flour, baked products prepared by hard and soft wheat, viz., bread, cakes, crackers, cookies, wafers etc, losses in baking, quality evaluation, standards, packaging and sale of bakery products, and prospects and problems of bakery industry. This book containing the above information can also be used as a technical guide and reference book to personnel engaged in bakeries.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Bakery Science and Cereal Technology
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 318
EAN 9788170359609
ISBN 8170359600
Libristo kód 09327490
Súly 572
Méretek 140 x 216 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása