Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Dairy Product Technology Recent Advances

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian
Libristo kód: 10911750
Kiadó Astral International Pvt Ltd, január 2015
This book is mainly focused on effect of production and processing on microbiological quality of mil... Teljes leírás
? points 244 b
40 058 Ft -2 %
39 255 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Kemény kötésű
common.buy 115 604 Ft
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Kemény kötésű
common.buy 53 283 Ft
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Kemény kötésű
common.buy 92 312 Ft
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Kemény kötésű
common.buy 97 070 Ft
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Kemény kötésű
common.buy 31 516 Ft

This book is mainly focused on effect of production and processing on microbiological quality of milk, bioactive fermented dairy products with special reference to cheese: scope and challenges, cheese: a novel milieu of probiotics, genetically modified cheese: a novel biotechnological development, value addition to indigenous dairy products: scope and future strategies, health benefits of milk derived bio-active peptides, Indian dairy value chain: opportunities and challenges, structural changes of Indian dairy farming- smallholder prospects, clinical studies for novel fermented foods, Lactobacillus reuteri: a multifaceted lactic acid bacterium for fermented foods, aspects of infant formulations: an overview, nutritional significance of milk, fermented dairy products, recent status of dairy waste in India, health benefits of fermented milk products, LAB: Potential application on dairy and food industry, traditional packaging strategies for Indigenous dairy products, recent biotechnological approaches in Dairy and Food industry. This Book has covered all the integral segments of dairy industry as well as food industry. This book would be helpful towards the Food Technological Colleges, Dairy Science Colleges, Dairy Industry, Food Industry as a upgraded information related to their work fields.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Dairy Product Technology Recent Advances
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 414
EAN 9789351306337
ISBN 9789351306337
Libristo kód 10911750
Súly 800
Méretek 134 x 256 x 27
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása