Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Sauces, leçons en pas à pas

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Könyv
Könyv Sauces, leçons en pas à pas Eric Trochon
Libristo kód: 34724545
Découvrez la préparation des sauces dans toute leur subtilité, des plus simples... Teljes leírás
? points 159 b
24 768 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


Découvrez la préparation des sauces dans toute leur subtilité, des plus simples aux plus sophistiquées, grâce au savoir-faire d’Éric Trochon, Meilleur Ouvrier de France depuis 2011.Éric Trochon propose LE livre de référence sur les sauces. Il y explique l’origine des recettes, les gestes et les techniques pour arriver au résultat le plus gourmand possible. Des incontournables (velouté, béchamel, hollandaise…) aux plus sophistiquées (Dugléré, zingara, cumberland…), chaque sauce est développée au travers d’un pas à pas.Transmission, pédagogie et excellence sont les maîtres-mots de cet ouvrage. Chaque cuisinier, qu’il soit amateur ou professionnel, saura trouver LA sauce la plus adaptée à chaque mets grâce aux conseils et astuces du chef.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Sauces, leçons en pas à pas
Szerző Eric Trochon
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Könyv
Oldalszám 504
EAN 9782812318108
Libristo kód 34724545
Súly 2670
Méretek 237 x 277 x 53
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Viennoiserie, Leçons en pas à pas Cyrille Van der Stuyft / Puha kötésű
common.buy 29 500 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 17 148 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 14 409 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 22 637 Ft
toplistás
Modernist Pizza Francisco Migoya / Kemény kötésű
common.buy 128 364 Ft
toplistás
French Boulangerie Ferrandi Paris / Kemény kötésű
common.buy 12 651 Ft
toplistás
Six Seasons Joshua McFadden / Kemény kötésű
common.buy 13 831 Ft
kiárusítás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 29 938 Ft
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Kemény kötésű
common.buy 43 909 Ft
Charcuterie, Leçons en pas à pas Sébastien ZOZAYA / Puha kötésű
common.buy 29 500 Ft
Le grand Larousse gastronomique présidé par Joël Robuchon Comité gastronomique / Kemény kötésű
common.buy 29 550 Ft
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 23 309 Ft
LE SAVOIR FAIRE DE LA PATISSERIE FRANCAISE HUET / Kemény kötésű
common.buy 23 135 Ft
Military Working Dogs Army Training and Doctrine Command / Puha kötésű
common.buy 8 153 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása