Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Charcuterie, Leçons en pas à pas

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Puha kötésű
Könyv Charcuterie, Leçons en pas à pas Sébastien ZOZAYA
Libristo kód: 36195492
Découvrez tout le savoir de Sébastien Zozaya, Vice-champion du monde traiteur et Meill... Teljes leírás
? points 190 b
29 589 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Pâté en croûte Marion Sonier / Puha kötésű
common.buy 14 907 Ft

Découvrez tout le savoir de Sébastien Zozaya, Vice-champion du monde traiteur et Meilleur Ouvrier de France, dans le livre de référence sur la charcuterie d’aujourd’hui.544 pages et 2 000 photos de pâtés en croûte, de saucisses, de tourtes, de boudins, de terrines et de pressés, de rillettes, de foies gras, de confits et de spécialités régionales qui ont valu à Sébastien Zozaya son titre de Meilleur Ouvrier de France.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Charcuterie, Leçons en pas à pas
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Puha kötésű
Oldalszám 480
EAN 9782812320996
Libristo kód 36195492
Súly 2890
Méretek 235 x 278 x 57
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
On va déguster : la France Francois-Regis Gaudry / Puha kötésű
common.buy 22 967 Ft
toplistás
Salumi Michael Ruhlman / Könyv
common.buy 16 669 Ft
toplistás
Viennoiserie, Leçons en pas à pas Cyrille Van der Stuyft / Puha kötésű
common.buy 29 589 Ft
toplistás
Pâtés en croûte tourtes et pies SCHMITT / Kemény kötésű
common.buy 9 447 Ft
Le petit manuel de la tarte Mélanie Dupuis / Puha kötésű
common.buy 9 602 Ft
Le petit manuel des gâteaux de voyage Mélanie Dupuis / Puha kötésű
common.buy 9 602 Ft
Le grand Larousse gastronomique présidé par Joël Robuchon Comité gastronomique / Kemény kötésű
common.buy 29 609 Ft
On va deguster François-Régis Gaudry / Kemény kötésű
common.buy 19 643 Ft
Professional Charcuterie John Kinsella / Kemény kötésű
common.buy 33 507 Ft
Le grand manuel du charcutier Marie Caffarel / Puha kötésű
common.buy 17 757 Ft
Le grand cours de cuisine FERRANDI Hachette / Kemény kötésű
common.buy 24 853 Ft
On va déguster Paris Francois-Regis Gaudry / Puha kötésű
common.buy 21 500 Ft
Foie gras, Terrines et cie Thomas Feller / Könyv
common.buy 6 812 Ft
Terrines, pâtés, tourtes et rillettes SCHMITT / Kemény kötésű
common.buy 9 447 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása