Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Mexico from the Inside Out

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Mexico from the Inside Out Enrique Olvera
Libristo kód: 09292224
Kiadó Phaidon Press Ltd, október 2015
The debut book from Mexico's best chef, Enrique Olvera, pioneer of contemporary, authentic Mexican f... Teljes leírás
? points 143 b
23 464 Ft -4 %
22 293 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 27 753 Ft
toplistás
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 9 013 Ft
toplistás
Septime, La Cave, Clamato, D'une ile / Kemény kötésű
common.buy 22 293 Ft
toplistás
Celler de Can Roca Joan Roca / Kemény kötésű
common.buy 13 455 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 534 Ft
Central Virgilio; Gill Martinez / Kemény kötésű
common.buy 22 293 Ft
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Kemény kötésű
common.buy 88 853 Ft
hamarosan
Copenhagen Food Trine Hahnemann / Kemény kötésű
common.buy 11 239 Ft

The debut book from Mexico's best chef, Enrique Olvera, pioneer of contemporary, authentic Mexican food and global gourmet influencer. Olvera's restaurant Pujol was ranked first in Mexico and twentieth in the world at the World's 50 Best Restaurant Awards. Includes over 65 recipes, each with an elegant photograph, from the sophisticated dishes served at Pujol to more accessible casual dishes that he enjoys with his family at home. His restaurant Cosme, opened in 2014 in New York, has built a considerable following amongst discerning foodies and been much celebrated by critics, recently receiving a 3-star rave review in The New York Times. More than 100 atmospheric photographs capture the vivid mosaic of the Mexican landscape while tip-in pages bring the reader up close to Enrique's vision and philosophy about food. Latest addition to Phaidon's bestselling and influential collection of cookbooks by the world's most exciting chefs.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 32 165 Ft
toplistás
Kaiseki: The Exquisite Cuisine Of Kyoto's Kikunoi Restaurant Yoshihiro Murata / Kemény kötésű
common.buy 16 868 Ft
toplistás
Italian Cooking School Pizza Liz Haarala Hamilton / Puha kötésű
common.buy 5 021 Ft
toplistás
Massimo Bottura, Never Trust A Skinny Italian Chef Massimo Bottura / Kemény kötésű
common.buy 20 082 Ft
toplistás
Tartine Elisabeth Prueitt / Kemény kötésű
common.buy 13 470 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 35 998 Ft
toplistás
Tu Casa Mi Casa Enrique Olvera / Puha kötésű
common.buy 12 896 Ft
toplistás
Mallmann on Fire Francis Mallman / Kemény kötésű
common.buy 14 483 Ft
toplistás
Tim Raue: My Way Tim Raue / Kemény kötésű
common.buy 24 120 Ft
hamarosan
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Kemény kötésű
common.buy 18 660 Ft
Ivan Ramen Ivan Orkin / Kemény kötésű
common.buy 12 147 Ft
Alinea Grant Achatz / Kemény kötésű
common.buy 27 783 Ft
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 203 304 Ft
hamarosan
Macarons Pierre Herme / Puha kötésű
common.buy 6 812 Ft
Borago Rodolfo Guzman / Kemény kötésű
common.buy 19 583 Ft
Mugaritz Aduriz Andoni Luis / Kemény kötésű
common.buy 27 768 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása