Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Advanced Professional Pastry Chef 4e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Advanced Professional Pastry Chef 4e Bo Friberg
Libristo kód: 04478541
Kiadó John Wiley & Sons Inc, július 2003
Up-to-date, advanced techniques for the professional pastry chef and serious home baker The Advanced... Teljes leírás
? points 197 b
30 737 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 20 992 Ft
toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 690 Ft
toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 12 540 Ft
toplistás
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Kemény kötésű
common.buy 12 196 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 9 186 Ft
toplistás
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Kemény kötésű
common.buy 36 024 Ft
toplistás
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Kemény kötésű
common.buy 27 447 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 39 818 Ft
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Kemény kötésű
common.buy 15 875 Ft
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Kemény kötésű
common.buy 29 494 Ft
Italian Baker, Revised Carol Field / Kemény kötésű
common.buy 13 863 Ft
Macarons Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 11 243 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 17 902 Ft
hamarosan
Scandinavian Baking Trine Hahnemann / Kemény kötésű
common.buy 11 697 Ft
Animation in Sugar: Take 2 Carlos Lischetti / Kemény kötésű
common.buy 15 690 Ft

Up-to-date, advanced techniques for the professional pastry chef and serious home baker The Advanced Professional Pastry Chef brings up-to-date coverage of the latest baking and pastry techniques to a new generation of pastry chefs and serious home bakers. This book covers advanced material and - like chef Bo's classic The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry, Fourth Edition - contains contemporary information to meet the needs of today's pastry kitchen. This volume contains nearly 500 recipes, which emphasize the techniques and presentations offered in top restaurants and bakeshops today. Topics covered in depth include:* Decorated cakes* Modernist desserts* Wedding cakes and holiday favorites* Sugar work* Marzipan figures* Chocolate decorationsIllustrated step-by-step instructions demystify even the most complex techniques and preparations, while over 100 vivid color photographs bring finished dishes to life.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Advanced Professional Pastry Chef 4e
Szerző Bo Friberg
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2003
Oldalszám 864
EAN 9780471359265
ISBN 0471359262
Libristo kód 04478541
Súly 2746
Méretek 227 x 283 x 47
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása