Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

La Charcuterie

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Kemény kötésű
Könyv La Charcuterie Guy Krenzer
Libristo kód: 34530096
Kiadó MARTINIERE BL, október 2019
Les produits phares de la charcuterie et des recettes pour les mettre à l'honneur, par Guy Krenzer,... Teljes leírás
? points 156 b
24 399 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Salumi Michael Ruhlman / Könyv
common.buy 15 995 Ft
toplistás kiárusítás
Fruits Cédric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 15 386 Ft
toplistás
EL GRAN LIBRO DE LA PANADERíA PATRICE MITAILLE / Kemény kötésű
common.buy 14 468 Ft
Curing & Smoking Steven Lamb / Kemény kötésű
common.buy 8 574 Ft
Charcuterie, Leçons en pas à pas Sébastien ZOZAYA / Puha kötésű
common.buy 29 589 Ft
Charcuterie Michael Ruhlman / Kemény kötésű
common.buy 14 423 Ft
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Kemény kötésű
common.buy 29 090 Ft
Professional Charcuterie John Kinsella / Kemény kötésű
common.buy 33 567 Ft
Le grand cours de cuisine FERRANDI Hachette / Kemény kötésű
common.buy 24 853 Ft
Foie gras, Terrines et cie Thomas Feller / Könyv
common.buy 6 812 Ft
ÍTALSKI PROSCIUTTO / Puha kötésű
common.buy 15 810 Ft
CUISINE PAYSANNE EN PERIGORD M. / Puha kötésű
common.buy 3 588 Ft

Les produits phares de la charcuterie et des recettes pour les mettre à l'honneur, par Guy Krenzer, chef Meilleur Ouvrier de France.La charcuterie se déploie sous toutes ses formes dans cet ouvrage de référence porté par un chef Meilleur Ouvrier de France en la matière, Guy Krenzer, qui y livre son savoir-faire en même temps qu'un véritable panorama des produits charcutiers. Saucisses, pâtés et terrines, jambons, foie gras, charcuteries tripières ou cuisinées... ce sont près de 120 victuailles dont on apprend tous les secrets. Chaque chapitre est consacré à une famille de produits, dont on savoure l'histoire, avant de déguster les recettes traditionnelles. On y découvre également le métier de charcutier, l'élevage des cochons, ou encore un petit recueil de proverbes et expressions.Exploration des terroirs et du patrimoine culinaire, voici un sujet convivial où les informations essentielles et les anecdotes croustillantes mènent à des recettes alléchantes. Un livre de bonne chère réalisé par un grand chef créatif et généreux.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés La Charcuterie
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2019
Oldalszám 400
EAN 9782732490519
Libristo kód 34530096
Kiadó MARTINIERE BL
Súly 1980
Méretek 203 x 292 x 34
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása