Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

INSTITUT PAUL BOCUSE. LA ESCUELA DE LA EXCELENCIA CULINARIA

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Kemény kötésű
Könyv INSTITUT PAUL BOCUSE. LA ESCUELA DE LA EXCELENCIA CULINARIA INSTITUT PAUL BOCUSE
Libristo kód: 36914699
Kiadó Larousse, október 2021
Tercera edición de un libro que se ha convertido en un referente esencial de cualquier biblioteca ga... Teljes leírás
? points 154 b
25 148 Ft -4 %
23 891 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Kemény kötésű
common.buy 15 627 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 807 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 32 512 Ft
toplistás
Ritz London John Williams / Kemény kötésű
common.buy 16 139 Ft
toplistás
MIRAZUR (ENGLISH NE REDUX) MAURO COLAGRECO / Kemény kötésű
common.buy 14 026 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 25 069 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 30 692 Ft
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 40 383 Ft
Complete Bocuse Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 13 390 Ft
Faviken: 4015 Days, Beginning to End / Kemény kötésű
common.buy 22 210 Ft
Ojos IWONA CHMIELEWSKA / Puha kötésű
common.buy 6 961 Ft
He loved me some days. I'm sure he did. Charlotte Eriksson / Puha kötésű
common.buy 6 429 Ft
Die hohe Schule des Kochens Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 17 631 Ft

Tercera edición de un libro que se ha convertido en un referente esencial de cualquier biblioteca gastronómica. Abra las puertas de su cocina a la escuela de la excelencia culinaria y descubra todos los secretos de la gastronomía francesa siguiendo paso a paso a los chefs del Institut Paul Bocuse. 250 técnicas ilustradas paso a paso para dominar los procesos básicos y el savoir-faire más elaborado de la gastronomía francesa. Con 70 recetas inéditas propuestas por los chefs del Institut, desde las más accesibles hasta las más innovadoras. Más de 1.800 fotografías. Textos detallados para entenderlo todo acerca de la utilización de los productos, los modos de cocción y los principios de conservación... Y, para llegar incluso más lejos, ¡los secretos de los maridajes de platos y vinos y de las artes de la mesa!

Információ a könyvről

Teljes megnevezés INSTITUT PAUL BOCUSE. LA ESCUELA DE LA EXCELENCIA CULINARIA
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2021
Oldalszám 720
EAN 9788418473067
Libristo kód 36914699
Kiadó Larousse
Súly 4338
Méretek 265 x 300
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása