Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv Fermentation Michael Podvinec
Libristo kód: 35862624
Kiadó Matthaes, szeptember 2021
Fermentation neu entdeckt mit Heiko Antoniewicz In diesem außergewöhnlichen Kochb... Teljes leírás
? points 155 b
26 702 Ft -10 %
24 030 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Opera Patisserie Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 22 413 Ft
toplistás
Salumi Michael Ruhlman / Könyv
common.buy 16 632 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 23 284 Ft
Modernist Cuisine. Die Revolution der Kochkunst, m. 6 Buch Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 189 229 Ft
Auf den Spuren des Hummus Orly Peli-Bronshtein / Kemény kötésű
common.buy 14 174 Ft
hamarosan
UMAMI Heiko Antoniewicz / Kemény kötésű
common.buy 19 647 Ft
Flavour - From Food to Perception Elisabeth Guichard / Kemény kötésű
common.buy 95 881 Ft

Fermentation neu entdeckt mit Heiko Antoniewicz In diesem außergewöhnlichen Kochbuch finden Sie alles rund ums Thema Fermentation. Profikoch Heiko Antoniewicz zeigt Ihnen, wie Sie Gemüse, Obst, Wurst, Fleisch, Milchprodukte und viele weitere Lebensmittel fermentieren können, um dabei den besten Geschmack aus den Produkten herauszuholen. Sie erhalten dabei ein umfassendes Repertoire an theoretischem Wissen und exzellenten Gerichten, die jedem Profi- und Hobbykoch als Fundus für die eigene Kreativität dienen. Die stimmungsvollen Bilder wecken Lust, sich mit der Fermentation intensiver zu beschäftigen und eigene Versuche zu starten.- Exzellente Rezepte und Fachwissen vom innovativen Profikoch: Ein umfassendes Kompendium zur Herstellung fermentierter Lebensmittel und deren Einsatz in der gehobenen Küche.- Über 80 Rezepte und mehr als 50 Grundanleitungen zeigen, wie vielfältig das Thema Fermentation ist. - Fermentation auch von ungewöhnlichen Produkten, wie Blätter, Vogelbeeren, Pastinaken, Fjordforelle, schwarzen Walnüssen und mehr.Fermentation für die gehobene Küche. Kulinarisches Fachwissen und außergewöhnliche Rezepte zeigen die Technik des Fermentierens von einer neuen Seite.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Fermentation
Nyelv Német
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2021
Oldalszám 240
EAN 9783985410507
ISBN 398541050X
Libristo kód 35862624
Kiadó Matthaes
Súly 1572
Méretek 244 x 294 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása