Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Baking Science

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv Baking Science Katrin Marburger
Libristo kód: 42210361
Kiadó Christian Verlag GmbH, március 2023
Kuchen und Torten Backbuch: Besser backen mit Know-how Dieses Backbuch bringt Ihnen d... Teljes leírás
? points 65 b
11 626 Ft -12 %
10 149 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 935 Ft
toplistás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 13 816 Ft
toplistás
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 31 473 Ft
toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 9 154 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 23 502 Ft
toplistás
Japanese Patisserie James Campbell / Kemény kötésű
common.buy 7 368 Ft
toplistás
How to Bake Everything Mark Bittman / Kemény kötésű
common.buy 15 821 Ft
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Kemény kötésű
common.buy 15 821 Ft
Nordic Baker NORDGREN SOFIA / Kemény kötésű
common.buy 11 224 Ft
Macaron School / Puha kötésű
common.buy 7 851 Ft
Baking School Justin Gellatly / Kemény kötésű
common.buy 9 791 Ft
Complete Baking Caroline Bretherton / Kemény kötésű
common.buy 13 413 Ft
Food52 Baking Food 52 Inc / Kemény kötésű
common.buy 8 701 Ft

Kuchen und Torten Backbuch: Besser backen mit Know-how Dieses Backbuch bringt Ihnen die Wissenschaft vom Backen nahe und ganz nebenbei liefert es Ihnen noch 45 Rezepte für perfekte Kuchen, Torten, Kekse und Co. Warum geht der Kuchen nicht richtig auf, fällt zusammen oder wird trocken? Wer die Antworten kennt, bei dem bleiben perfekte Backwaren kein Zufall, sondern werden zur Regel. Ganz nach dem Motto »Gefahr erkannt, Gefahr gebannt«. Dieses Buch beinhaltet das nötige Know-how. Es erklärt einfach verständlich und in anschaulichen Illustrationen, wie Eier Struktur geben, worauf es beim Mehl ankommt oder warum Apfelessig die Textur verbessert. Lets bake! Ideal auch als Geschenk für alle Backbegeisterten. Perfekte Backwaren sind kein Zufall! Backkurs Buch: Einfach erklärt und anschaulich illustriertMit 45 süßen Rezepten vom Cookie bis zur Torte

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Baking Science
Nyelv Német
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2023
Oldalszám 192
EAN 9783959617871
ISBN 3959617879
Libristo kód 42210361
Méretek 193 x 261
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása