Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Umami Ole G Mouritsen
Libristo kód: 09292040
Kiadó Columbia University Press, november 2015
In the West, we have identified only four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter--that, throug... Teljes leírás
? points 98 b
16 560 Ft -7 %
15 400 Ft
Beszállítói készleten Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 18 096 Ft
toplistás
On Food and Cooking Harold McGee / Kemény kötésű
common.buy 17 282 Ft
toplistás
Koji Alchemy Rich Shih / Kemény kötésű
common.buy 12 735 Ft
Fresh From Poland Michal Korkosz / Puha kötésű
common.buy 8 528 Ft

In the West, we have identified only four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter--that, through skillful combination and technique, create delicious foods. Yet in many parts of East Asia over the past century, an additional flavor has entered the culinary lexicon: umami, a fifth taste impression that is savory, complex, and wholly distinct. Combining culinary history with recent research into the chemistry, preparation, nutrition, and culture of food, Mouritsen and Styrb k encapsulate what we know to date about the concept of umami, from ancient times to today. Umami can be found in soup stocks, meat dishes, air-dried ham, shellfish, aged cheeses, mushrooms, and ripe tomatoes, and it can enhance other taste substances to produce a transformative gustatory experience. Researchers have also discovered which substances in foodstuffs bring out umami, a breakthrough that allows any casual cook to prepare delicious and more nutritious meals with less fat, salt, and sugar. The implications of harnessing umami are both sensuous and social, enabling us to become more intimate with the subtleties of human taste while making better food choices for ourselves and our families. This volume, the product of an ongoing collaboration between a chef and a scientist, won the Danish national Mad+Medier-Prisen (Food and Media Award) in the category of academic food communication.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Meet Your Dog Kim Brophey / Kemény kötésű
common.buy 9 929 Ft
toplistás
Kaizen Sarah Harvey / Kemény kötésű
common.buy 6 822 Ft
toplistás
Nineteen Eighty-Four George Orwell / Puha kötésű
common.buy 1 787 Ft
toplistás
Made for Living Amber Lewis / Kemény kötésű
common.buy 13 939 Ft
toplistás
Winnie-the-Pooh A. A. Milne / Kemény kötésű
common.buy 6 445 Ft
toplistás
Words of Radiance Part One Brandon Sanderson / Kemény kötésű
common.buy 8 624 Ft
toplistás
DUNE: The Graphic Novel, Book 1: Dune Brian Herbert / Kemény kötésű
common.buy 8 187 Ft
toplistás
tHE Soulmate Equation Christina Lauren / Puha kötésű
common.buy 4 216 Ft
toplistás
The Richest Man in Babylon: with The Magic Story George Clason / Puha kötésű
common.buy 3 087 Ft
toplistás
The Sugar Casino MR Jonathan Charles Kingsman / Puha kötésű
common.buy 5 988 Ft
toplistás
Your Brain at Work, Revised and Updated David Rock / Kemény kötésű
common.buy 9 095 Ft
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Kemény kötésű
common.buy 58 759 Ft
Data-Driven HR Bernard Marr / Puha kötésű
common.buy 18 803 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása