Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Sensory Evaluation of Dairy Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark
Libristo kód: 01383004
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., október 2008
The Sensory Evaluation of Dairy Products, Second Edition is for all who seek a book entirely devoted... Teljes leírás
? points 309 b
48 240 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 991 Ft
toplistás
Classic American Cars: An Illustrated Guide Craig Cheetham / Kemény kötésű
common.buy 10 944 Ft
toplistás
Turn of the Key / Puha kötésű
common.buy 3 429 Ft
World Cheese Book DK / Kemény kötésű
common.buy 11 239 Ft
Pele: The Autobiography Pelé / Puha kötésű
common.buy 5 036 Ft
VW 1302S Super Beetle Owner's Workshop Manual J H Haynes / Puha kötésű
common.buy 17 837 Ft
How To Change Everything Naomi Klein / Puha kötésű
common.buy 3 728 Ft
Chemistry of Food, Second Edition Jan Velisek / Puha kötésű
common.buy 58 061 Ft
Dairy Science and Technology Drake Ward / Kemény kötésű
common.buy 56 499 Ft
Dead Elvis Greil Marcus / Puha kötésű
common.buy 14 453 Ft
Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation Ettore Baglio / Puha kötésű
common.buy 26 206 Ft
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan / Kemény kötésű
common.buy 105 537 Ft
Key Notes on Food Science and Technology U. D. Chavan / Kemény kötésű
common.buy 37 759 Ft
Meat technology and application of biodegradable active packaging Keila de Souza Silva / Puha kötésű
common.buy 14 872 Ft

The Sensory Evaluation of Dairy Products, Second Edition is for all who seek a book entirely devoted to sensory evaluation of dairy products and modern applications of the science. It is an excellent scientific reference for training in dairy product evaluation and is a practical guide to the preparation of samples for sensory evaluation. The book contains updates of the original text of the well-received first edition, as well as brand new material. This unique book is designed for professionals involved in many aspects of dairy production, including academic teaching and research, processing, quality assurance, product development and marketing. It is an invaluable tool for those who compete in the annual Collegiate Dairy Product Evaluation Contest.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Sensory Evaluation of Dairy Products
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 576
EAN 9780387774060
ISBN 0387774068
Libristo kód 01383004
Súly 1042
Méretek 241 x 167 x 37
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása