Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Key Notes on Food Science and Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Key Notes on Food Science and Technology U. D. Chavan
Libristo kód: 09880035
Kiadó Astral International Pvt Ltd, január 2015
The present book "Key Notes on Food Science and Technology" has been designed to fulfill this long f... Teljes leírás
? points 242 b
38 116 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Gray's Anatomy Henry Gray / Kemény kötésű
common.buy 12 589 Ft
toplistás
Batman: The Killing Joke Deluxe Alan Moore / Kemény kötésű
common.buy 6 594 Ft
Hooked Michael Moss / Puha kötésű
common.buy 4 076 Ft
Moving Beyond Trauma / Puha kötésű
common.buy 5 778 Ft
Hey Duggee: ABC Hey Duggee / Puha kötésű
common.buy 2 846 Ft
How Not to Diet Michael Greger / Puha kötésű
common.buy 6 846 Ft
Felix Ever After / Kemény kötésű
common.buy 6 076 Ft
Peppa Pig: Peppa's Pumpkin Party Peppa Pig / Leporelló
common.buy 2 393 Ft
Psychology of Stupidity Jean-François Marmion / Puha kötésű
common.buy 6 358 Ft
DK Eyewitness Thailand Dk Travel / Puha kötésű
common.buy 12 922 Ft
Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark / Kemény kötésű
common.buy 48 695 Ft

The present book "Key Notes on Food Science and Technology" has been designed to fulfill this long felt need of students, teachers, researchers and aspirants of competitive examinations. It is designed in such a way that give rapid, easy access to the core materials in a short format which facilitates easily learning and rapid revision. The book carries fundamentals of Food Science and Technology. There are seven chapters elaborating Discoveries, Abbreviations, Terminology, Distinguish/ Comparison, Short explanations, Food Biotechnology, Human Nutrition and Dietetics as well as references also included. The most recent information is provided along with a detailed list of references for further reading. Hope this book would be highly useful for graduate and post-graduate students of agriculture, teachers and researchers. This book will also useful for the aspirants of various competitive examinations such as Agricultural Research Service (ARS), ICAR- National Eligibility Test (NET), State Eligibility Test (SET), Junior Research Fellowship (JRF), Senior Research Fellowship (SRF), Civil Services, Allied Agricultural Examinations and Extension Workers for reference and easy answers of many complicated questions. Thus it is expected that this book will adequately meet the need of wider circle of students and readers for preparing their professional career.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Key Notes on Food Science and Technology
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 344
EAN 9789351307044
ISBN 9789351307044
Libristo kód 09880035
Súly 710
Méretek 156 x 234 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása