Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv HACCP Merle D. Pierson
Libristo kód: 06797702
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., október 2012
The Institute of Food Technologists (1FT) sponsors each year a two-day short course that covers a to... Teljes leírás
? points 168 b
26 214 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Fine Art of Paper Flowers, The Tiffanie Turner / Kemény kötésű
common.buy 8 876 Ft
kiárusítás
Time to Eat NADIYA HUSSAIN / Kemény kötésű
common.buy 7 518 Ft
American Dirt Jeanine Cummins / Puha kötésű
common.buy 8 686 Ft
Nexus Ramez Naam / Puha kötésű
common.buy 6 066 Ft
HACCP S. Mortimore / Puha kötésű
common.buy 47 051 Ft
Spot's Tractor Eric Hill / Leporelló
common.buy 4 148 Ft
Easy HACCP / Puha kötésű
common.buy 7 239 Ft
HACCP Sara Mortimore / Kemény kötésű
common.buy 56 317 Ft
Monster Porn Kj Moore / Puha kötésű
common.buy 3 495 Ft
Easy HACCP / Kemény kötésű
common.buy 10 089 Ft
Food Hygiene, Microbiology and HACCP S. Forsythe / Puha kötésű
common.buy 26 214 Ft
Encyclopedia of Food Safety Yasmine Motarjemi / Kemény kötésű
common.buy 667 827 Ft
Israel Daniel Gordis / Kemény kötésű
common.buy 11 637 Ft
International Pocket Guide for HACCP Asadi Jahangir Asadi / Kemény kötésű
common.buy 15 391 Ft
HACCP - A Food Industry Briefing 2e Sara E. Mortimore / Puha kötésű
common.buy 29 134 Ft

The Institute of Food Technologists (1FT) sponsors each year a two-day short course that covers a topic of major importance to the food industry. "Hazard Analysis and Critical Control Points" was the title for the short course which was held May 31-June 1, 1991, immediately prior to the 51st Annual 1FT Meeting. These short courses have been published as a proceedings in previous years; however, the current and future importance of the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) system prompted publication of the 1991 short course as a book. This book is designed to serve as a reference on the principles and application of HACCP for those in quality control/assurance, technical man agement, education and related areas who are responsible for food safety man agement. The National Advisory Committee on Microbiological Criteria for Foods (NACMCF) published in November 1989 a pamphlet titled "HACCP Principles for Food Production" (Appendix A). This document dealt with HACCP as applied to the microbiological safety of foods; however, the principles can be modified to apply to chemical, physical and other hazards in foods. The principles rec ommended by the NACMCF have been widely recognized and adopted by the food industry and regulatory agencies. Implementation of these principles pro vides a proactive, preventive system for managing food safety. HACCP should be applied at all stages of the food system, from production to consumption.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés HACCP
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 212
EAN 9781468488203
ISBN 1468488201
Libristo kód 06797702
Súly 355
Méretek 155 x 235 x 13
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása