Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Food Hygiene, Microbiology and HACCP

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food Hygiene, Microbiology and HACCP S. Forsythe
Libristo kód: 02174852
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., március 2013
Food microbiology is a fascinating and challenging science. It is also very demanding with a constan... Teljes leírás
? points 168 b
26 116 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Puha kötésű
common.buy 3 417 Ft
toplistás
Creative Illustration Andrew Loomis / Kemény kötésű
common.buy 14 374 Ft
toplistás
It Starts with Us Colleen Hoover / Puha kötésű
common.buy 5 237 Ft
toplistás
What They Teach You at Harvard Business School Philip Delves Broughton / Puha kötésű
common.buy 5 904 Ft
toplistás
Poem for Every Night of the Year Allie Esiri / Kemény kötésű
common.buy 8 251 Ft
Meet Baby Shark Pinkfong / Leporelló
common.buy 3 775 Ft
Improve your sight-reading! Piano Grade 3 Paul Harris / Puha kötésű
common.buy 4 068 Ft
Meat PUHARICH ANTHONY / Kemény kötésű
common.buy 13 409 Ft
Vietnam MAX HASTINGS / Kemény kötésű
common.buy 17 527 Ft
HACCP S. Mortimore / Puha kötésű
common.buy 46 876 Ft
Food Hygiene, Microbiology and Haccp, Third Edition S. J. Forsythe / Kemény kötésű
common.buy 47 065 Ft
High Noon - Zwölf Uhr mittags Fred Zinnemann / Blu-ray
common.buy 3 929 Ft
HACCP Merle D. Pierson / Puha kötésű
common.buy 26 116 Ft
Encyclopedia of Food Safety Yasmine Motarjemi / Kemény kötésű
common.buy 665 337 Ft
HACCP - A Food Industry Briefing 2e Sara E. Mortimore / Puha kötésű
common.buy 29 026 Ft

Food microbiology is a fascinating and challenging science. It is also very demanding with a constantly changing sea of guidelines, regulations and equip ment. Public concerns over food safety issues can overemphasize certain risks and detract from the normal hygienic practice of food manufacturers. This new edition aims to update anyone concerned with the hygienic production of food on key issues of HACCP, food microbiology and the methods of microbe detection. I have taken a 'crystal ball' approach to certain topics. The use of rapid techniques such as lux gene technology and polymerase chain reaction (DNA probes) are progressing so rapidly in the research laboratory that when this book is in print the techniques may be more readily available. New methods for investigating viral gastroenteritis due to small round structured viruses (SRSV) have been developed past the 'research' stage and may become more standard in the next few years. Undoubtedly this will alter our understanding of the prevalence of viral food poisoning. I have also included issues such as new variant CJD (associated with BSE infected cattle) which at the time of writing has only caused the deaths of 20 people, but due to the uncertain incubation time could be a far more serious problem. In the UK there has been a much publicised outbreak of Escherichia coli 0157:H7 which has resulted in a government inquiry and the recommenda tion of the generic HACCP approach. Hence this approach to HACCP imple mentation has been included.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Hygiene, Microbiology and HACCP
Szerző S. Forsythe
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 449
EAN 9781461359197
ISBN 1461359198
Libristo kód 02174852
Súly 712
Méretek 155 x 235 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása