Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Guide To Modern Cookery - Part I.

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Guide To Modern Cookery - Part I. G. A. Escoffier
Libristo kód: 03174832
Kiadó Read Books, október 2008
This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods... Teljes leírás
? points 118 b
18 509 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás kiárusítás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 12 212 Ft
toplistás
Understanding Aleister Crowley's Thoth Tarot Lon Milo DuQuette / Puha kötésű
common.buy 9 300 Ft
toplistás
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 25 400 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 31 113 Ft
toplistás
WarCraft: War of The Ancients # 3: The Sundering Richard A. Knaak / Puha kötésű
common.buy 5 758 Ft
toplistás
Guide to Modern Cookery Auguste Escoffier / Puha kötésű
common.buy 48 161 Ft
kiárusítás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 30 282 Ft
Repertoire de la Cuisine L. Saulnier / Kemény kötésű
common.buy 11 456 Ft
hamarosan
Little Bear Else Holmelund Minarik / Puha kötésű
common.buy 2 846 Ft
Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible Madhur Jaffrey / Kemény kötésű
common.buy 12 242 Ft
Escoffier Cookbook A Escoffier / Kemény kötésű
common.buy 12 589 Ft
Le Repertoire De La Cuisine Lewis Saulnier / Kemény kötésű
common.buy 7 194 Ft
Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier / Puha kötésű
common.buy 13 093 Ft
Biohazard Ken Alibek / Puha kötésű
common.buy 6 751 Ft
U.S. History Cookbook Joan D'Amico / Puha kötésű
common.buy 7 446 Ft
Equals Daniel Sweren-Becker / Kemény kötésű
common.buy 6 877 Ft

This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods of cooking in the light of contemporary culinary developments. Clear, concise, and full of detailed recipes, this text will be of considerable utility to the discerning cook, and shall also be of value to those with an interest in the history and development of cookery. A great addition to any culinary library, this text is not to be missed by discerning collectors of antiquarian literature of this ilk. The chapters of this book include: 'The Leading Warm Sauces', 'The Small Compound Sauces', 'Cold Sauces and Compound Butters', 'Savoury Jellies or Aspics', 'The Court-Bouillons and the Marinades', 'Elementary Preparations', 'The Various Garnishes for Soups', 'Garnishing Preparations for Relevés and Entrées', et cetera. This volume is being republished now with a specially commissioned new biography of the author.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Guide To Modern Cookery - Part I.
Szerző G. A. Escoffier
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 686
EAN 9781443758673
ISBN 9781443758673
Libristo kód 03174832
Kiadó Read Books
Súly 890
Méretek 216 x 140 x 22
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása