Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Frolla & sfoglia. Teoria e pratica dell'impasto

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Puha kötésű
Könyv Frolla & sfoglia. Teoria e pratica dell'impasto Michel Roux
Libristo kód: 16099933
Kiadó Guido Tommasi Editore-Datanova, március 2017
"Frolla & sfoglia" sfata il mito per cui preparare gli impasti di base sarebbe complicato e fuori da... Teljes leírás
? points 57 b
8 806 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás kiárusítás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 10 096 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 21 875 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 30 760 Ft
toplistás
Chocolate Ferrandi Paris / Kemény kötésű
common.buy 10 424 Ft
kiárusítás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 29 938 Ft
Michel Roux: The Collection Michel Roux / Kemény kötésű
common.buy 11 839 Ft
Michel Roux: A Life In The Kitchen Michel Roux / Kemény kötésű
common.buy 13 428 Ft

"Frolla & sfoglia" sfata il mito per cui preparare gli impasti di base sarebbe complicato e fuori dalla portata di molti. In un pratico formato, questa raccolta presenta tutti i tipi di impasti classici nel modo piů semplice possibile, oltre a tante ricette e spunti originali. Michel Roux, chef di altissimo livello con piů di trent'anni di esperienza, mette a disposizione la sua vasta conoscenza in materia, accompagnando il lettore con consigli e suggerimenti pratici. Ogni capitolo č dedicato a un tipo di impasto e si apre con la descrizione passo a passo della tecnica di preparazione. Le ricette che seguono, dolci e salate, spaziano dai grandi classici, come la quiche lorraine, la pecan pie e la torta al limone, alle idee piů innovative per preparare tartine, croustades di pasta fillo e tortine ai frutti di mare. I classici vengono rivisitati e le ricette piů attuali propongono inediti abbinamenti di sapori.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Frolla & sfoglia. Teoria e pratica dell'impasto
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 304
EAN 9788867531745
ISBN 8867531743
Libristo kód 16099933
Súly 760
Méretek 203 x 159 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása