Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

El arte y la ciencia del foodpairing

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Kemény kötésű
Könyv El arte y la ciencia del foodpairing
Libristo kód: 35554105
Kiadó NEO-PERSON, november 2020
El foodpairing es un método que, a partir de los aromas de los alimentos, identifica cuáles son los... Teljes leírás
? points 106 b
16 466 Ft
Beszállítói készleten Küldés 6-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 977 Ft
toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 15 284 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 11 794 Ft
toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 13 848 Ft
toplistás
Celler de Can Roca Joan Roca / Kemény kötésű
common.buy 13 444 Ft
El Celler de Can Roca CCR ROCA / Kemény kötésű
common.buy 42 592 Ft
Rimas y Leyendas GUSTAVO ADOLFO BECQUER / Puha kötésű
common.buy 2 568 Ft
La enciclopedia de los sabores / The Flavor Thesaurus Niki Segnit / Kemény kötésű
common.buy 11 265 Ft
Beatles: Get Back / Kemény kötésű
common.buy 25 846 Ft
EL CELLER DE CAN ROCA / Kemény kötésű
common.buy 15 329 Ft
Food Futures: Experimental Food Design Gemma Warriner / Puha kötésű
common.buy 13 010 Ft
STREETFOOD CINZIA TRENCHI / Puha kötésű
common.buy 9 535 Ft
Disney y Thermomix / Kemény kötésű
common.buy 11 450 Ft

El foodpairing es un método que, a partir de los aromas de los alimentos, identifica cuáles son los que mejor funcionan juntos. Basado en investigaciones científicas revolucionarias, se trata de una combinación de neurogastronomía (el modo en el que el cerebro percibe el sabor) con el análisis de las moléculas aromáticas presentes en los ingredientes.En El arte y la ciencia del foodpairing aprenderemos por qué las combinaciones que conocemos y que nos encantan funcionan tan bien (como las fresas y el chocolate), y nos adentraremos en un mundo de maridajes exquisitos y a priori insólitos (como las fresas y el parmesano) que transformarán nuestra manera de comer. Esta obra, que contiene diez veces más combinaciones de sabores que cualquier otro título sobre el tema ?además de las explicaciones científicas correspondientes?, es el mejor libro de referencia en materia de aromas y sabores y se convertirá en un clásico inmediato para todo aquel que desee practicar el arte del buen comer.Colaboradores:Astrid Gutsche y Gastón Acurio - Astrid y Gastón - Perú Andoni Luiz Aduriz - Mugaritz - España Heston Blumenthal - The Fat Duck ? Reino Unido Tony Conigliaro - DrinksFactory ? Reino Unido Sang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps - Bélgica Jason Howard - #50YearsBim ? Reino Unido/ CaribeMingoo Kang - Mingles - Corea Jane Lopes & Ben Shewry - Attica - Australia Virgilio Martínez - Central - Perú Dominique Persoone - The Chocolate Line ? Bélgica Karlos Ponte - Taller - Venezuela/ Dinamarca Joan Roca - El Celler de Can Roca - España Dan Barber - Blue Hill at Stone Barns ? EE.UU.Kobus van der Merwe - Wolfgat - Sudáfrica Darren Purchese - Burch & Purchese Sweet Studio - Melbourne Alex Atala - D.O.M - Brasil María José San Román - Monastrell - España Keiko Nagae - Ar"me conseil en patisserie - París

Információ a könyvről

Teljes megnevezés El arte y la ciencia del foodpairing
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2021
Oldalszám 388
EAN 9788415887539
Libristo kód 35554105
Kiadó NEO-PERSON
Súly 1786
Méretek 224 x 287 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása