Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.
Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Done James Peterson
Libristo kód: 02394670
Kiadó Chronicle Books, április 2014
This is the handbook that answers the age-old question that cooks everywhere struggle with all the t... Teljes leírás
? points 66 b
11 212 Ft -7 %
10 426 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Myth of Normal Gabor Maté / Puha kötésű
common.buy 6 822 Ft
toplistás
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Kemény kötésű
common.buy 13 724 Ft
toplistás
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Kemény kötésű
common.buy 31 001 Ft
toplistás
Carnivore Diet Shawn Baker / Puha kötésű
common.buy 12 875 Ft
toplistás
Under Pressure Thomas Keller / Kemény kötésű
common.buy 26 232 Ft
toplistás
Sauces James Peterson / Kemény kötésű
common.buy 22 814 Ft
toplistás
Nourishing Traditions Sally Fallon / Puha kötésű
common.buy 10 993 Ft
toplistás
Mary Berry's Complete Cookbook Mary Berry / Kemény kötésű
common.buy 13 548 Ft
Kinfolk Table Nathan Williams / Kemény kötésű
common.buy 14 271 Ft
Eating Nigella Lawson / Puha kötésű
common.buy 1 943 Ft
Apokalypsis Tarot Deck Erik C. Dunne / Játék
common.buy 10 677 Ft
STAR WARS BIGNOTE PIANO John Williams / Puha kötésű
common.buy 7 384 Ft
John Lyly and Early Modern Authorship Andy Kesson / Kemény kötésű
common.buy 63 292 Ft
For the Love of the Cubs Frederick C. Klein / Kemény kötésű
common.buy 7 730 Ft
Romantic Identities Andrea K. Henderson / Kemény kötésű
common.buy 55 105 Ft

This is the handbook that answers the age-old question that cooks everywhere struggle with all the time: how do you know when it's done? Covers 75 of the most vexing foods, from fish to baked goods, in words and pictures, with stage-by-stage doneness photos for foods that are best taught visually. No recipes, just the key info cooks need to know for how to tell when something is done. These problems solved and more: too-firm artichokes, chewy shellfish, raw-in-the-middle salmon and fried chicken, grey-ringed hard-boiled eggs, wet quiche, runny berry pie, rubbery bacon, dry-as-dirt Christmas turkey, too-gooey brownies and greasy and clumpy buttercream frosting.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása