Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Cultural History of Food in the Renaissance

Könyv Cultural History of Food in the Renaissance
Libristo kód: 09486942
Kiadó Bloomsbury Publishing, november 2015
Food and attitudes toward it were transformed in Renaissance Europe. The period between 1300 and 160... Teljes leírás
? points 145 b
22 709 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


History of Food 2e Maguelonne Toussaint-Samat / Kemény kötésű
common.buy 20 309 Ft
CATCH ME IF YOU CAN : THE AMAZING TRUE S ABAGNALE / Puha kötésű
common.buy 6 902 Ft
Die Digedags und Häuptling Rote Wolke Hannes Hegen / Kemény kötésű
common.buy 5 411 Ft
Catch Me If You Can Frank W. Abagnale / Puha kötésű
common.buy 4 608 Ft
Ugly Renaissance Alexander Lee / Puha kötésű
common.buy 5 286 Ft
Story of Food DK / Kemény kötésű
common.buy 12 544 Ft
Dioscorides on Pharmacy and Medicine John M. Riddle / Puha kötésű
common.buy 17 579 Ft
Cambridge World History of Food 2 Part Boxed Hardback Set Kenneth F. KipleKriemhild Cone / Kemény kötésű
common.buy 73 562 Ft
History Of Japanese Food Naomichi Ishige / Puha kötésű
common.buy 28 587 Ft
History of Food in 100 Recipes William Sitwell / Kemény kötésű
common.buy 9 613 Ft
Oxford Handbook of Food History Jeffrey M. Pilcher / Puha kötésű
common.buy 27 302 Ft
Superman '78 Wilfredo Torres / Puha kötésű
common.buy 6 586 Ft
History of Food in 100 Recipes William Sitwell / Puha kötésű
common.buy 8 247 Ft
Food in the Ancient World from A to Z Andrew Dalby / Puha kötésű
common.buy 30 956 Ft

Food and attitudes toward it were transformed in Renaissance Europe. The period between 1300 and 1600 saw the discovery of the New World and the cultivation of new foodstuffs, as well as the efflorescence of culinary literature in European courts and eventually in the popular press, and most importantly the transformation of the economy on a global scale. Food became the object of rigorous investigation among physicians, theologians, agronomists and even poets and artists. Concern with eating was, in fact, central to the cultural dynamism we now recognize as the Renaissance. A Cultural History of Food in the Renaissance presents an overview of the period with essays on food production, food systems, food security, safety and crises, food and politics, eating out, professional cooking, kitchens and service work, family and domesticity, body and soul, representations of food, and developments in food production and consumption globally.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása