Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Cultural History of Food in the Medieval Age

Könyv Cultural History of Food in the Medieval Age
Libristo kód: 02069480
Kiadó Bloomsbury Publishing, május 2014
Europe was formed in the Middle Ages. The merging of the traditions of Roman-Mediterranean societies... Teljes leírás
? points 367 b
57 505 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Bright Lines Tanwi Nanadini Islam / Puha kötésű
common.buy 8 749 Ft
Origenes Clasicos del Personaje de Celestina Enrique del Cerro Calderón / Puha kötésű
common.buy 16 339 Ft
Blondie's Parallel Lines Kembrew McLeod / Puha kötésű
common.buy 5 552 Ft
Dzhemilev Reaction in Organic & Organometallic Synthesis Vladimir A. D'yakonov / Puha kötésű
common.buy 28 070 Ft
Der Aufgang zur Sonne Paul Scheerbart / Puha kötésű
common.buy 6 490 Ft
Down a Narrow Road Jay Dautcher / Kemény kötésű
common.buy 19 772 Ft

Europe was formed in the Middle Ages. The merging of the traditions of Roman-Mediterranean societies with the customs of Northern Europe created new political, economic, social and religious structures and practices. Between 500 and 1300 CE, food in all its manifestations, from agriculture to symbol, became ever more complex and integral to Europe's culture and economy. The period saw the growth of culinary literature, the introduction of new spices and cuisines as a result of trade and war, the impact of the Black Death on food resources, the widening gap between what was eaten by the rich and what by the poor, as well as the influence of religion on food rituals."A Cultural History of Food in the Medieval Age" presents an overview of the period with essays on food production, food systems, food security, safety and crises, food and politics, eating out, professional cooking, kitchens and service work, family and domesticity, body and soul, representations of food, and developments in food production and consumption globally.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása