Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

History of Food in 100 Recipes

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv History of Food in 100 Recipes William Sitwell
Libristo kód: 04484530
Kiadó Harper Collins Publishers, március 2015
The ingredients, cooks, techniques and tools that have shaped our love of food. We all love to eat a... Teljes leírás
? points 53 b
8 656 Ft -4 %
8 247 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Dress in the Age of Jane Austen Hilary Davidson / Kemény kötésű
common.buy 14 507 Ft
toplistás
Functional Training and Beyond Adam Sinicki / Puha kötésű
common.buy 7 133 Ft
toplistás hamarosan
Pollinic Girls Attack! / Puha kötésű
common.buy 9 015 Ft
toplistás
Quantum Computing for Babies Chris Ferrie / Leporelló
common.buy 3 735 Ft
toplistás
Jurassic Park James Mottram / Kemény kötésű
common.buy 17 533 Ft
toplistás
Knowledge Encyclopedia Ocean! DK / Kemény kötésű
common.buy 9 095 Ft
toplistás
Crochet Stitch Dictionary Sarah Hazell / Puha kötésű
common.buy 8 779 Ft
toplistás
Hanon -- The Virtuoso Pianist in 60 Exercises Allan Small / Puha kötésű
common.buy 4 001 Ft
toplistás
Mad Hungry Lucinda Scala Quinn / Puha kötésű
common.buy 7 042 Ft
Irresistible Adam Alter / Puha kötésű
common.buy 3 905 Ft
The Three Magical Books of Solomon Aleister Crowley / Puha kötésű
common.buy 8 890 Ft
Colour in Glazes Linda Bloomfield / Puha kötésű
common.buy 11 118 Ft
Practice Seth Godin / Puha kötésű
common.buy 6 054 Ft
Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease Abul K. Abbas / Kemény kötésű
common.buy 46 572 Ft
Compact Oxford Russian Dictionary Oxford Dictionaries Oxford Dictionaries / Puha kötésű
common.buy 5 612 Ft

The ingredients, cooks, techniques and tools that have shaped our love of food. We all love to eat and most of us have a favourite ingredient or dish. In today's world we can get the food we want, when we want it, but how many of us really know where our much-loved recipes come from, who invented them and how they were originally cooked? In this book William Sitwell, culinary expert on BBC2's 'A Question of Taste' and editor of Waitrose Kitchen magazine, takes us on a colourful, whirlwind journey as he explores the fascinating history of cuisine. This book is a celebration of the great dishes, techniques and above all brilliant cooks who have, over the centuries, created the culinary landscape we now enjoy. Any lover of fine food who has ever wondered about the origins of the methods and recipes we now take for granted will find A History of Food in 100 Recipes required reading. As well as shining a light on food's glorious past, there are contributions from a glittering array of stars of British cuisine, including Marco Pierre White, Delia Smith, Heston Blumenthal, Nigella Lawson and Jamie Oliver. In an incisive and humorous narrative, Sitwell enters an Egyptian tomb to reveal the earliest recipe for bread and discovers the greatest party planner of the Middle Ages. He uncovers the extraordinary and poetic roots of the roast dinner and tells the heart-rending story of the forgotten genius who invented the pressure cooker. And much, much more.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása