Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

History of Food in 100 Recipes

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv History of Food in 100 Recipes William Sitwell
Libristo kód: 04448169
Kiadó Harper Collins Publishers, április 2012
The ingredients, cooks, techniques and tools that have shaped our love of food. We all love to eat a... Teljes leírás
? points 61 b
10 120 Ft -4 %
9 647 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Origins and History of Consciousness Erich Neumann / Puha kötésű
common.buy 9 300 Ft
toplistás
CATCH ME IF YOU CAN : THE AMAZING TRUE S ABAGNALE / Puha kötésű
common.buy 6 927 Ft
Medieval Cookbook Maggie Black / Puha kötésű
common.buy 6 877 Ft
Anatomy Coloring Book Wynn Kapit / Puha kötésű
common.buy 12 811 Ft
History of Food 2e Maguelonne Toussaint-Samat / Kemény kötésű
common.buy 20 383 Ft
Catch Me If You Can Frank W. Abagnale / Puha kötésű
common.buy 4 625 Ft
Story of Food DK / Kemény kötésű
common.buy 12 589 Ft
History Of Japanese Food Naomichi Ishige / Puha kötésű
common.buy 28 690 Ft
Palestine on a Plate: Memories from My Mother's Kitchen Joudie Kalla / Kemény kötésű
common.buy 12 589 Ft
Oxford Handbook of Food History Jeffrey M. Pilcher / Puha kötésű
common.buy 27 415 Ft
History of Food in 100 Recipes William Sitwell / Puha kötésű
common.buy 8 277 Ft
Sicily Katie Caldesi / Kemény kötésű
common.buy 11 975 Ft
Visual History of Cookery Duncan McCorquodale / Kemény kötésű
common.buy 21 733 Ft
History of the University of Cambridge James Bass Mullinger / Kemény kötésű
common.buy 15 390 Ft

The ingredients, cooks, techniques and tools that have shaped our love of food. We all love to eat and most of us have a favourite ingredient or dish. In today's world we can get the food we want, when we want it, but how many of us really know where our much-loved recipes come from, who invented them and how they were originally cooked? In this book William Sitwell, culinary expert on BBC2's 'A Question of Taste' and editor of Waitrose Kitchen magazine, takes us on a colourful, whirlwind journey as he explores the fascinating history of cuisine. This book is a celebration of the great dishes, techniques and above all brilliant cooks who have, over the centuries, created the culinary landscape we now enjoy. Any lover of fine food who has ever wondered about the origins of the methods and recipes we now take for granted will find A History of Food in 100 Recipes required reading. As well as shining a light on food's glorious past, there are contributions from a glittering array of stars of British cuisine, including Marco Pierre White, Delia Smith, Heston Blumenthal, Nigella Lawson and Jamie Oliver. In an incisive and humorous narrative, Sitwell enters an Egyptian tomb to reveal the earliest recipe for bread and discovers the greatest party planner of the Middle Ages. He uncovers the extraordinary and poetic roots of the roast dinner and tells the heart-rending story of the forgotten genius who invented the pressure cooker. And much, much more.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés History of Food in 100 Recipes
Szerző William Sitwell
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 352
EAN 9780007411993
ISBN 0007411995
Libristo kód 04448169
Súly 1066
Méretek 182 x 242 x 33
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása