Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Chemistry of Food

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Chemistry of Food Jan Velíšek
Libristo kód: 02657410
Kiadó John Wiley & Sons Inc, február 2014
A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes a... Teljes leírás
? points 270 b
42 031 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Kemény kötésű
common.buy 13 535 Ft
toplistás
Do It For Yourself (Guided Journal) Kara Cutruzzula / Határidőnapló
common.buy 5 051 Ft
toplistás
Things I Wish You Knew Evelyne Mikulicz / Puha kötésű
common.buy 2 041 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 24 838 Ft
2am Thoughts Makenzie Campbell / Puha kötésű
common.buy 5 974 Ft
kiárusítás
Future Foods D. Julian McClements / Puha kötésű
common.buy 9 697 Ft
Microbiome, Immunity, Digestive Health and Nutrition Debasis Bagchi / Puha kötésű
common.buy 75 274 Ft
Merck Index Maryadele J. O'Neil / Kemény kötésű
common.buy 64 903 Ft
Tyranny of Big Tech / Kemény kötésű
common.buy 12 661 Ft
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Kemény kötésű
common.buy 50 406 Ft
Hindu Goddesses David R. Kinsley / Puha kötésű
common.buy 18 086 Ft
Chemical Process Technology 2e Jacob A Moulijn / Puha kötésű
common.buy 25 617 Ft

A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes and interactions of all biological and non-biological components of foods. This book is an English language translation of the author's Czech-language food chemistry textbook. The first half of the book contains an introductory chapter and six chapters dealing with main macro- and micronutrients, and the essential nutritional factors that determine the nutritional and energy value of food raw materials and foods. It includes chapters devoted to amino acids, peptides and proteins, fats and other lipids, carbohydrates, vitamins, mineral substances and water. The second half of the book deals with compounds responsible for odour, taste and colour that determine the sensory quality of food materials and foods. It further includes chapters devoted to antinutritional, toxic and other biologically active substances, food additives and contaminants. Students, teachers and food technologists will find this book an essential reference on detailed information about the changes and reactions that occur during food processing and storage and possibilities how to manage them. Nutritionists and those who are interested in healthy nutrition will find information about nutrients, novel foods, organic foods, nutraceuticals, dietary supplements, antinutritional factors, food additives and contaminants.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Chemistry of Food
Szerző Jan Velíšek
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 1124
EAN 9781118383810
ISBN 1118383818
Libristo kód 02657410
Súly 2748
Méretek 216 x 278 x 46
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása