Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Payard Desserts

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Payard Desserts Francois Payard
Libristo kód: 02088717
A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Paya... Teljes leírás
? points 91 b
15 939 Ft -10 %
14 193 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Tartine Bread Chad Robertson / Kemény kötésű
common.buy 12 540 Ft
toplistás
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Kemény kötésű
common.buy 17 592 Ft
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Kemény kötésű
common.buy 29 494 Ft
Macarons Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 11 243 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 17 902 Ft
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Kemény kötésű
common.buy 23 064 Ft
Because You Died Vera Brittain / Puha kötésű
common.buy 5 037 Ft
Laduree Michelle Lerouet / Kemény kötésű
common.buy 23 938 Ft
Isaac Newton James Gleick / Puha kötésű
common.buy 5 037 Ft
Geology for Civil Engineers A. C. Mclean / Puha kötésű
common.buy 54 789 Ft
hamarosan
Ottolenghi: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Kemény kötésű
common.buy 11 697 Ft
How to Cook Norma Macmillan / Puha kötésű
common.buy 2 371 Ft
hamarosan
Ral Grad, Vol. 2 Tsuneo Takano / Puha kötésű
common.buy 3 165 Ft
Good Housekeeping Easy to Make! Pies, Pies, Pies Good Housekeeping Institute / Puha kötésű
common.buy 3 569 Ft

A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Payard. In this new book from legendary pastry chef Francois Payard, professional pastry chefs and serious home bakers will learn how to prepare pastry and other plated desserts that rival the best in the world. These recipes have been developed and perfected by Payard over twenty years, from his early days as a pastry chef in France to his current position as an American culinary icon. Each recipe is a singular work of art, combining thrilling and often surprising flavors with innovative, modern techniques to create unforgettable masterpieces like Blueberry Pavlova with Warm Blueberry Coulis, Olive Olive Macaron with Olive Oil Sorbet, Dark Chocolate Souffle with Pistachio Ice Cream, and Crepes Filled with Orange Parfait and Candied Orange. Throughout the book, Payard includes priceless advice on choosing ingredients and equipment and composing perfectly plated desserts, as well personal anecdotes from his long career working in many of the world's finest pastry kitchens. Combining Payard's baking and pastry techniques with the engaging, straightforward writing style of Boyle, this book is technical enough for professional bakers yet accessible enough for serious home baking enthusiasts.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Payard Desserts
Szerző Francois Payard
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 368
EAN 9781118435892
ISBN 1118435893
Libristo kód 02088717
Súly 1518
Méretek 210 x 257 x 32
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása