Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Note-by-Note Cooking

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Note-by-Note Cooking Herve This
Libristo kód: 04559076
Kiadó Columbia University Press, október 2014
Note-by-Note Cooking is a landmark in the annals of gastronomy, liberating cooks from the constraint... Teljes leírás
? points 71 b
11 657 Ft -4 %
11 080 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 17 935 Ft
toplistás
Mythos Stephen Fry / Puha kötésű
common.buy 4 119 Ft
toplistás
Heston Blumenthal at Home Heston Blumenthal / Kemény kötésű
common.buy 19 348 Ft
toplistás
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Kemény kötésű
common.buy 26 000 Ft
toplistás
No Boundary Ken Wilber / Puha kötésű
common.buy 6 309 Ft
toplistás
Box Marc Levinson / Puha kötésű
common.buy 7 771 Ft
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 13 896 Ft
Creative Haven American Landscapes Color by Number Coloring Book Diego Jourdan Pereira / Puha kötésű
common.buy 3 468 Ft
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Kemény kötésű
common.buy 23 144 Ft
Day at elBulli Ferran Adria / Kemény kötésű
common.buy 26 065 Ft
Mugaritz Aduriz Andoni Luis / Kemény kötésű
common.buy 27 264 Ft
Simply Scandinavian / Kemény kötésű
common.buy 11 099 Ft
50 Fabulous Knit Stitches Rita Weiss / Puha kötésű
common.buy 6 448 Ft
Fast Guys, Rich Guys, and Idiots Sam Moses / Puha kötésű
common.buy 8 811 Ft
German Battleships 1914-18 Gary Staff / Puha kötésű
common.buy 6 498 Ft

Note-by-Note Cooking is a landmark in the annals of gastronomy, liberating cooks from the constraints of traditional ingredients and methods through the use of pure molecular compounds. 1-Octen-3-ol, which has a scent of wild mushrooms; limonene, a colorless liquid hydrocarbon that has the smell of citrus; sotolon, whose fragrance at high concentrations resembles curry and at low concentrations, maple syrup or sugar; tyrosine, an odorless but flavorful amino acid present in cheese -- these and many other substances, some occurring in nature, some synthesized in the laboratory -- make it possible to create novel tastes and flavors in the same way that elementary sound waves can be combined to create new sounds. Note-by-note cooking promises to add unadulterated nutritional value to dishes of all kinds, actually improving upon the health benefits of so-called natural foods. Cooking with molecular compounds will be far more energy efficient and environmentally sustainable than traditional techniques of cooking. This new way of thinking about food heralds a phase of culinary evolution on which the long-term survival of a growing human population depends. Herve This clearly explains the properties of naturally occurring and synthesized compounds, dispels a host of misconceptions about the place of chemistry in cooking, and shows why note-by-note cooking is an obvious -- and inevitable -- extension of his earlier pioneering work in molecular gastronomy. An appendix contains a representative selection of recipes, vividly illustrated in color.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Note-by-Note Cooking
Szerző Herve This
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 272
EAN 9780231164863
ISBN 0231164866
Libristo kód 04559076
Súly 480
Méretek 205 x 163 x 23
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása