Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Lexikon Der Lebensmittelmykologie

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv Lexikon Der Lebensmittelmykologie Martin Weidenbörner
Libristo kód: 01566810
Verschimmelte Lebensmittel sind nicht nur wenig appetitlich, sie stellen auch ein erhebliches wirtsc... Teljes leírás
? points 272 b
42 638 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Dynamisches Faszien-Yoga, m. DVD Amiena Zylla / Puha kötésű
common.buy 7 151 Ft
Die Kinder des Prometheus Hermann Parzinger / Kemény kötésű
common.buy 14 015 Ft
Einfach Sticken auf Aidastoff Edina Stratmann / Puha kötésű
common.buy 4 200 Ft
Die Private Front Christian Rödig / Puha kötésű
common.buy 25 456 Ft
Das Parfum, 8 Audio-CD Patrick Suskind / Audio CD
common.buy 11 240 Ft
UEber die Grenzen der Menschenwurde Elisabeth Pilecky / Puha kötésű
common.buy 6 147 Ft
Handbuch fur Selbstversorger Horst Oellrich / Puha kötésű
common.buy 7 853 Ft
Meine Kinderjahre Theodor Fontane / Puha kötésű
common.buy 6 112 Ft
Rolle von NGOs im Frauenrechtsschutz Carolin Deitmer / Puha kötésű
common.buy 17 573 Ft
Ritter Kochbuch Heiko Schwartz / Kemény kötésű
common.buy 5 771 Ft

Verschimmelte Lebensmittel sind nicht nur wenig appetitlich, sie stellen auch ein erhebliches wirtschaftliches und gesundheitliches Problem dar. Am bekanntesten sind die hochtoxischen Aflatoxine, die auch eine krebserregende Wirkung haben. Die Folgen von derart verdorbenen Lebensmitteln können verheerend sein; so verendeten im Jahre 1960 hunderttausende von Nutztieren wie Truthähne oder Forellen an Aflatoxin-kontaminiertem Futtermittel. Neben diesen Lebensmittelverderbern gibt es natürlich auch diverse Schimmelpilzarten, die in der Lebensmittelherstellung förderlich eingesetzt werden. Bei Wein und Bier, Brot und Backwaren, Yoghurt etc. möchte man auf die wohltuende Wirkung von Hefen, bei Käse auf Edelschimmel nicht verzichten. Zusätzlich zu den wichtigsten Nutz- und Schadschimmelpilzen, deren Biologie, Toxine, Vorkommen und Verwendung, werden auch die grundlegenden Begriffe der Mykologie und der Lebensmitteltechnologie erläutert (ca. 1200 Stichwörter)

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Lexikon Der Lebensmittelmykologie
Nyelv Német
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1999
Oldalszám 162
EAN 9783540652410
ISBN 3540652418
Libristo kód 01566810
Súly 386
Méretek 154 x 234 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása