Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation Fatih Ozogul
Libristo kód: 42826439
, október 2023
Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation: Food Safety, Health Benefits, and Product Develop... Teljes leírás
? points 561 b hamarosan hamarosan
97 057 Ft -8 %
88 322 Ft
Könyvújdonság Megjelenés ismeretlen Megjelenés ismeretlen

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Court of Thorns and Roses Sarah J. Maas / Puha kötésű
common.buy 3 244 Ft
toplistás
Perfect Loaf / Kemény kötésű
common.buy 13 990 Ft
toplistás
Complete Guide to Life Drawing Gottfried Bammes / Puha kötésű
common.buy 9 113 Ft
toplistás
Darkest Corner of the Heart / Puha kötésű
common.buy 7 209 Ft
HIGURASHI WHEN THEY CRY MEGURI V01 V01 / Puha kötésű
common.buy 5 254 Ft
Mortal Instruments 1: City of Bones Cassandra Clare / Puha kötésű
common.buy 3 919 Ft
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Puha kötésű
common.buy 19 108 Ft
Art of Lamination Jimmy Griffin / Kemény kötésű
common.buy 26 881 Ft
Sweet Side of Sourdough / Puha kötésű
common.buy 8 262 Ft
Enteric Microbiota Francisco Guarner / Puha kötésű
common.buy 19 672 Ft
RECLAIMING BODY TRUST KINAVEY HILARY / Puha kötésű
common.buy 6 594 Ft
Microbiome Analysis Robert G. Beiko / Kemény kötésű
common.buy 119 375 Ft
Sourdough Innovations / Kemény kötésű
common.buy 95 642 Ft

Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation: Food Safety, Health Benefits, and Product Development links the cereal and sourdough-based microorganisms, fermentations and microbial metabolites with food hygiene and safety, functional and health promoting properties, and their potential interest to be employed in the agro-food sector and beyond. Structured in a way that provides the latest findings and most recent approaches and trends on sourdough this book also emphasizes the biotechnological aspects, such as fermentation, food processing and the use of beneficial microorganisms and their metabolites in different ways and in different industries, such as agro-food, nutraceutical, cosmetic and pharmaceutical industries. Written by experts from a multidisciplinary perspective, this book is a remarkable reference to a wide range of audiences with different backgrounds, from academics and researchers in food science, through the industrial food engineers and technicians, food plant managers, new product and processing developers/managers in food packaging and preservation, food hazards, food hygiene and safety, food preservation, food quality control, etc. Covers how cereal-based and sourdough microorganisms and microbial metabolites can be used to extend shelf-life of bread and other agro-food products Presents microbial safety, fermentations, ropiness of baking-based products, bacterial and mould food spoilage, and health promoting of sourdough and cereal-based products Describes how cereal and sourdough-based products can contribute to convenient, nutritious, stable, natural, low-processed and healthy food

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2023
EAN 9780443186226
Libristo kód 42826439
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása