Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality L. eo M. L. Nollet
Libristo kód: 01389118
Kiadó John Wiley & Sons Inc, július 2012
A great need exists for valuable information on factors affecting the quality of animal related prod... Teljes leírás
? points 628 b
100 979 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Seafood Simple / Kemény kötésű
common.buy 11 134 Ft
Provincetown Seafood Cookbook Billy Mitcham / Puha kötésű
common.buy 7 657 Ft
Revolutionary Politics and the Cuban Working Class Maurice Zeitlin / Kemény kötésű
common.buy 60 652 Ft
Savannah Classic Seafood Janice Shay / Puha kötésű
common.buy 6 082 Ft
Quality Assurance in Seafood Processing: A Practical Guide A. David Bonnell / Kemény kötésű
common.buy 48 890 Ft
Higher Education: Handbook of Theory and Research J.C. Smart / Kemény kötésű
common.buy 97 070 Ft
Rechnungslegung und Unsicherheit. Otto A. Altenburger / Puha kötésű
common.buy 29 780 Ft
Flavor of Meat, Meat Products and Seafood Fereidoon Shahidi / Kemény kötésű
common.buy 132 129 Ft
Congostium Luis Eduardo Cortés / Puha kötésű
common.buy 8 461 Ft
Print Writing Flash Kids / Puha kötésű
common.buy 2 379 Ft
Creative Strategies Mario Pricken / Kemény kötésű
common.buy 28 987 Ft
Murder Mysteries 1: Mondays Are Murder Tanya Landman / Puha kötésű
common.buy 3 363 Ft

A great need exists for valuable information on factors affecting the quality of animal related products. The second edition of Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality, focuses exclusively on quality aspects of products of animal origin, in depth discussions and recent developments in beef, pork, poultry, and seafood quality, updated sensory evaluation of different meat products, revised microbiological aspects of different meat products. Also, included are new chapters on packaging, new chapters and discussion of fresh and frozen products, new aspects of shelf life and recent developments in research of meat tainting. This second edition is a single source for up-to-date and key information on all aspects of quality parameters of muscle foods is a must have. The reader will have at hand in one focused volume covering key information on muscle foods quality.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 576
EAN 9780470958322
ISBN 0470958324
Libristo kód 01389118
Súly 1260
Méretek 308 x 183 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása