Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Flavor of Meat, Meat Products and Seafood

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Flavor of Meat, Meat Products and Seafood Fereidoon Shahidi
Libristo kód: 05249683
Kiadó Springer, Berlin, november 1997
The first edition of Flavor of Meat and Meat Products was described as 'the best compilation of data... Teljes leírás
? points 895 b
139 410 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Seafood Simple / Kemény kötésű
common.buy 12 177 Ft
Provincetown Seafood Cookbook Billy Mitcham / Puha kötésű
common.buy 8 364 Ft
Quality Assurance in Seafood Processing: A Practical Guide A. David Bonnell / Kemény kötésű
common.buy 51 589 Ft
Savannah Classic Seafood Janice Shay / Puha kötésű
common.buy 6 604 Ft
Schuld und Versöhnung. Kamishibai Bildkartenset. Alfons Friedrich SDB / Játék
common.buy 7 148 Ft
Hog Island Book of Fish & Seafood Ashley Lima / Kemény kötésű
common.buy 14 171 Ft
Peter ohne Po Thorsten Pannen / Puha kötésű
common.buy 2 462 Ft
Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality L. eo M. L. Nollet / Kemény kötésű
common.buy 107 195 Ft
Dictionary of Communication Disorders 4e David W.H. Morris / Puha kötésű
common.buy 35 115 Ft
Kingdom of God Is Within You Count Leo Nikolayevich Tolstoy / Puha kötésű
common.buy 6 211 Ft

The first edition of Flavor of Meat and Meat Products was described as 'the best compilation of data on meat flavor yet published.' This edition has now been updated and extended to include the latest developments concerning both meat and fish flavor. It presents the latest research on species flavors, cured meat flavor, methods of assessment of flavor quality and consequences of meat deterioration. The coverage is divided into three parts which deal with species flavors, the effects of constituents and processing on flavor, and the analytical methods, chemical and sensory, of assessing meat flavor. The book is highly recommended for scientists and technologists in the meat and seafood industries. It is also of value to sensory scientists, quality managers and marketing personnel.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Flavor of Meat, Meat Products and Seafood
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1998
Oldalszám 429
EAN 9780751404845
ISBN 0751404845
Libristo kód 05249683
Súly 1770
Méretek 155 x 235 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása