Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Handbook of Food Products Manufacturing - Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits and Functional Foods

Könyv Handbook of Food Products Manufacturing - Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits and Functional Foods Y. H. Hui
Libristo kód: 04881056
Kiadó John Wiley & Sons Inc, május 2007
Covers the manufacturing and processing of foods in: Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectiona... Teljes leírás
? points 1295 b
202 313 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


OCUP 2 Certification Guide Michael Chonoles / Puha kötésű
common.buy 26 521 Ft
Invention of Nature Andrea Wulf / Puha kötésű
common.buy 6 479 Ft
McCance and Widdowson's The Composition of Foods R.A. McCance E.M. Widdowson / Puha kötésű
common.buy 34 155 Ft
The Long Road Home Martha Raddatz / Puha kötésű
common.buy 6 854 Ft
hamarosan
Water Supplies for Rural Communities Colin Ball / Puha kötésű
common.buy 6 729 Ft
Handbook of Fermented Meat and Poultry 2e Regine Talon / Kemény kötésű
common.buy 126 130 Ft
Handbook of Vegetables and Vegetable Processing 2e Y. H. Hui / Kemény kötésű
common.buy 181 977 Ft
Handbook of Food Science and Technology 1 Romain Jeantet / Kemény kötésű
common.buy 77 653 Ft
Handbook of Food Products Manufacturing 2V Set e Set Y. H. Hui / Kemény kötésű
common.buy 353 395 Ft
Handbook of Food Products Manufacturing Y. H. Hui / Kemény kötésű
common.buy 208 587 Ft
Frocodile Ate My Socks Rebecca Sampson / Puha kötésű
common.buy 8 779 Ft
Theory of Thermomechanical Processes in Welding Andrzej Sluzalek / Kemény kötésű
common.buy 51 742 Ft
Web Services Security and E-business G. S.V. Radha K. Rao / Kemény kötésű
common.buy 47 258 Ft
Handbook of Vegetables and Vegetable Processing Nirmal K. Sinha / Kemény kötésű
common.buy 173 733 Ft

Covers the manufacturing and processing of foods in: Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits, and Functional Foods Includes coverage of manufacturing principles Presents details of commercial processing for each commodity including (where appropriate) a general introduction, ingredients, technologies, types and evaluation of industrial products, special problems, types and evaluation of consumer products, and processing and product trends Includes truly international coverage with editors and contributors from all over the world.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Handbook of Food Products Manufacturing - Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits and Functional Foods
Szerző Y. H. Hui
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2007
Oldalszám 1152
EAN 9780470125243
ISBN 0470125241
Libristo kód 04881056
Súly 1748
Méretek 187 x 252 x 52
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása