Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Handbook of Fermented Meat and Poultry 2e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Handbook of Fermented Meat and Poultry 2e Regine Talon
Libristo kód: 04951461
Kiadó John Wiley & Sons Inc, december 2014
Fermented meats use bacterial cultures in their manufacture to preserve the meat and confer particul... Teljes leírás
? points 808 b
126 645 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
House of Sky and Breath Sarah J. Maas / Puha kötésű
common.buy 4 297 Ft
toplistás
Demian Hermann Hesse / Puha kötésű
common.buy 4 186 Ft
toplistás
Critical Role: Vox Machina Origins Volume Iii Olivia Samson / Puha kötésű
common.buy 7 243 Ft
toplistás
Dreams of Gods and Monsters Laini Taylor / Puha kötésű
common.buy 4 608 Ft
toplistás
Love Theoretically Ali Hazelwood / Puha kötésű
common.buy 3 358 Ft
toplistás
My Happy Marriage, Vol. 1 (light novel) Akumi Agitogi / Puha kötésű
common.buy 5 757 Ft
Dr. STONE, Vol. 9 Riichiro Inagaki / Puha kötésű
common.buy 3 890 Ft
This Is Home Natalie Walton / Kemény kötésű
common.buy 14 441 Ft
My Inventions Nikola Tesla / Puha kötésű
common.buy 2 038 Ft
101 Best Excel Tips & Tricks Bryan Hong / Kemény kötésű
common.buy 15 475 Ft
Handbook of Meat and Meat Processing / Kemény kötésű
common.buy 178 095 Ft
Handbook of Vegetables and Vegetable Processing 2e Y. H. Hui / Kemény kötésű
common.buy 182 719 Ft
In Food We Trust Courtney I. P. Thomas / Kemény kötésű
common.buy 21 971 Ft

Fermented meats use bacterial cultures in their manufacture to preserve the meat and confer particular textures and sensory attributes. Examples of fermented meats include salami, chorizo, pepperoni and saucisson. This is a reference book on meat fermentation which presents all the principle fermented meat products and the processing technologies currently used in their manufacture. The 56 chapters of this substantial book are group into the following sections: Meat fermentation worldwide: history and principlesRaw materialsMicrobiology and starter cultures for meat fermentationSensory attributesProduct categories: general considerationsSemidry-fermented sausagesDry-fermented sausagesOther fermented meats and poultryRipened meat productsBiological and chemical safety of fermented meat productsProcessing sanitation and quality assurance This fully revised and expanded second edition contains six new chapters that address the following topics: Smoking and new smoke flavorings; Probiotics; Methodologies for the study of the microbial ecology in fermented sausages; Enzymes and aroma generation; Flavor; Low sodium in meat products; and Asian sausages. The remaining chapters have been updated to reflect the latest advances and developments. This handbook will provide readers with a full overview of meat fermentation, the role of microorganisms naturally present and/or added as starter cultures, safety aspects and an account of the main chemical, biochemical, physical and microbiological changes that occur in processing and how they affect final quality. Finally, readers will find the main types of worldwide fermented meat products, typically produced in different areas, with the description of their main characteristics.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Handbook of Fermented Meat and Poultry 2e
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 528
EAN 9781118522691
ISBN 1118522699
Libristo kód 04951461
Súly 1544
Méretek 286 x 225 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása