Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Food Processing Handbook 2e 2V Set

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Food Processing Handbook 2e 2V Set James G Brennan
Libristo kód: 01365636
Kiadó Wiley-VCH Verlag GmbH, november 2011
Dieses technologisch orientierte Handbuch beschäftigt sich mit allen Aspekten der Konservierung und... Teljes leírás
? points 906 b
140 787 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás kiárusítás
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Kemény kötésű
common.buy 12 056 Ft
toplistás
Science of Cooking Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 9 306 Ft
toplistás
Out of the Shadows: The New Merchants of Grain Jonathan Charles Kingsman / Puha kötésű
common.buy 4 740 Ft
Food Processing Technology P.J. Fellows / Kemény kötésű
common.buy 56 480 Ft
kiárusítás
Future Foods D. Julian McClements / Puha kötésű
common.buy 9 664 Ft
Handbook of Food Processing Lisa Jordan / Kemény kötésű
common.buy 57 863 Ft
Commodity Markets / Puha kötésű
common.buy 27 534 Ft
Handbook of Food Engineering / Kemény kötésű
common.buy 61 001 Ft
Elements of Food Engineering Milton E. Parker / Puha kötésű
common.buy 11 360 Ft
Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology Bernard W. Minifie / Kemény kötésű
common.buy 175 995 Ft
HACCP - A Food Industry Briefing 2e Sara E. Mortimore / Puha kötésű
common.buy 29 026 Ft
hamarosan
Beverly Garland Deborah Del Vecchio / Puha kötésű
common.buy 21 953 Ft
Angel and the Flying Stallions Stacy Gregg / Puha kötésű
common.buy 3 700 Ft
Food & Drink - Good Manufacturing Practice - A Guide to its Responsible Management 6e Institute of Food Science and Technology / Puha kötésű
common.buy 80 269 Ft

Dieses technologisch orientierte Handbuch beschäftigt sich mit allen Aspekten der Konservierung und Verarbeitung von Lebensmitteln. Ausführlich besprochen werden physikalische, chemische, mikrobiologische und organoleptische Veränderungen der Nahrungsmittel nach der Ernte, während der Zubereitung oder Verarbeitung, beim Packen und Lagern. Der zweite Teil des Bandes beschäftigt sich unter anderem mit Grundoperationen wie Mischen und Emulgieren, mit umweltbezogenen Aspekten (etwa der Abwasserbehandlung) und mit Fragen der Sicherheit (Reinigung, Hygiene).

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food Processing Handbook 2e 2V Set
Szerző James G Brennan
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 826
EAN 9783527324682
ISBN 3527324682
Libristo kód 01365636
Súly 1660
Méretek 247 x 181 x 48
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása