Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Food and Wine Pairing - A Sensory Experience

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Food and Wine Pairing - A Sensory Experience Robert J Harrington
Libristo kód: 04390523
Kiadó John Wiley & Sons Inc, március 2007
The only book that presents food and wine pairing from a culinary and sensory perspective. Demystify... Teljes leírás
? points 150 b toplistás toplistás
26 255 Ft -10 %
23 371 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-14 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Kemény kötésű
common.buy 12 861 Ft
toplistás
Understanding Wine Technology David Bird / Puha kötésű
common.buy 13 235 Ft
toplistás
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Kemény kötésű
common.buy 13 859 Ft
toplistás
New French Wine [Two-Book Boxed Set] / Kemény kötésű
common.buy 45 465 Ft
toplistás új
Wine Sales and Distribution Paul Wagner / Puha kötésű
common.buy 28 032 Ft
Wine Pairing Party / Kemény kötésű
common.buy 7 686 Ft
Perfect Pairings Evan Goldstein / Kemény kötésű
common.buy 14 672 Ft
Wine With Food Eric Asimov / Kemény kötésű
common.buy 10 136 Ft
Food and Wine Pairing in Three Steps Jordan Shuler / Puha kötésű
common.buy 11 194 Ft
Cheese & Wine Janet Fletcher / Kemény kötésű
common.buy 9 931 Ft

The only book that presents food and wine pairing from a culinary and sensory perspective. Demystifying the terminology and methodology of matching wine to food, Food and Wine Pairing: A Sensory Experience presents a practical, user-friendly approach grounded in understanding the direct relationships and reactions between food and wine components, flavors, and textures. This approach uses sensory analysis to help the practitioner identify key elements that affect pairings, rather than simply following the usual laundry list of wine-to-food matches. The text takes a culinary perspective first, making it a unique resource for culinary students and professionals. Food and Wing Pairing: * Lays out the basics of wine evaluation and the hierarchy of taste concepts * Establishes the foundation taste components of sweet, sour, slat, and bitter in food, and dry, acidity, and effervescence in wine, and looks at how these components relate to one another * Discusses wine texture, and the results of their interactions with one another * Examines the impact that spice, flavor type, flavor intensity, and flavor persistency have one the quality of wine and food matches * Includes exercises to improve skills relating to taste identification and palate mapping * Provides a systematic process for predicting successful matches using sequential and mixed tasting methods * Gives guidance on pairing wine with foods such as cheese and various desserts, as well as service issues such as training and menu/wine list development Food and Wine Paring provides students and professionals with vivid and dynamic learning features to bring the matching process to life with detail and clarity. real-world examples include menus and tasting notes from renowned restaurants, as well as Aperitifs or vignettes portraying culinary notables--both individuals and organizations--which set their wine parings in a complete gastronomical, regional, and cultural context. Culinary students making their initial foray into understanding paring will appreciate the reader-friendly and comprehensive approach taken by Food and Wine Pairing. More advanced students, instructors, and culinary professionals will find this text to be an unparalleled tool for developing their matching process and honing their tasting instinct.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Food and Wine Pairing - A Sensory Experience
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2007
Oldalszám 336
EAN 9780471794073
ISBN 0471794074
Libristo kód 04390523
Súly 772
Méretek 217 x 275 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Wine Bible, 3rd Edition / Puha kötésű
common.buy 13 844 Ft
toplistás
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Kemény kötésű
common.buy 30 807 Ft
toplistás
Wine Grapes Jancis Robinson / Kemény kötésű
common.buy 64 529 Ft
toplistás
Wine Food Dana Frank / Kemény kötésű
common.buy 9 073 Ft
New Sotheby's Wine Encyclopedia, 6th Edition TOM STEVENSON / Kemény kötésű
common.buy 26 081 Ft
hamarosan
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Kemény kötésű
common.buy 18 660 Ft
Wine Bible, 3rd Edition / Kemény kötésű
common.buy 18 835 Ft
Wine Grapes Jancis Robinson / Kemény kötésű
common.buy 77 769 Ft
Larousse Wine David Cobbold / Kemény kötésű
common.buy 22 328 Ft
Kevin Zraly Windows on the World Complete Wine Course Kevin Zraly / Kemény kötésű
common.buy 11 239 Ft
Wines of Burgundy C Coates / Kemény kötésű
common.buy 28 502 Ft
Wine Tasting Notes Chronicle Books / Puha kötésű
common.buy 5 190 Ft
Kevin Zraly Windows on the World Complete Wine Course Kevin Zraly / Kemény kötésű
common.buy 10 885 Ft
Food Lover's Guide to Wine Karen Page / Kemény kötésű
common.buy 12 472 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása