Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Essence of Gastronomy

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Essence of Gastronomy Peter Klosse
Libristo kód: 02096408
Kiadó Apple Academic Press Inc., február 2014
While the primary focus of most food science books is on the food's composition or its nutritional v... Teljes leírás
? points 299 b
47 765 Ft -1 %
46 948 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


50 NEJZDRAVĚJŠÍCH SUPERPOTRAVIN Hamannová Brigitte / Könyv
common.buy 3 714 Ft
French Gastronomy Jean-Robert Pitte / Kemény kötésű
common.buy 20 841 Ft

While the primary focus of most food science books is on the food's composition or its nutritional value, books on the science of gastronomy primarily focus on the pleasure of eating, its social function, even its taste, as is the subject of this book. Pleasure, taste, and social interaction are concepts that do not normally fit in the instrumental scientific approach. And yet, they do play a major part in our daily lives. This book introduces gastronomy as the science of flavor and tasting.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Essence of Gastronomy
Szerző Peter Klosse
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 352
EAN 9781482216769
ISBN 1482216760
Libristo kód 02096408
Súly 614
Méretek 162 x 238 x 21
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Multipliers, Revised and Updated Liz Wiseman / Puha kötésű
common.buy 4 909 Ft
toplistás
Little Guides to Style Emma Baxter-Wright / Kemény kötésű
common.buy 19 366 Ft
toplistás
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Kemény kötésű
common.buy 23 492 Ft
kiárusítás
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 30 173 Ft
Designing Great Beers Ray Daniels / Puha kötésű
common.buy 8 624 Ft
World History of Architecture, Third Edition Michael Fazio / Puha kötésű
common.buy 22 458 Ft
Georgian Wine Science Bagaturia Nugzar Bagaturia / Puha kötésű
common.buy 27 804 Ft
Wealth of Nations Adam Smith / Puha kötésű
common.buy 6 039 Ft
Assassin's Creed - Desmond Eric Corbeyran / Kemény kötésű
common.buy 4 001 Ft
Food and Wine Pairing in Three Steps Jordan Shuler / Puha kötésű
common.buy 11 480 Ft
Catching Fire Suzanne Collins / Puha kötésű
common.buy 5 411 Ft
Dinosaurs and Dioramas Richard Kissel / Puha kötésű
common.buy 23 838 Ft
Pairing Food and Wine For Dummies John Szabo / Puha kötésű
common.buy 11 008 Ft
Understanding Wine Chemistry Andrew Waterhouse / Kemény kötésű
common.buy 60 577 Ft
Gastronomy Margaret L. Arnott / Kemény kötésű
common.buy 74 847 Ft
Filmmaking Jason J. Tomaric / Puha kötésű
common.buy 22 548 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása