Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

El jamón ibérico : de la dehesa al paladar

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Puha kötésű
Könyv El jamón ibérico : de la dehesa al paladar Jesús Ventanas Barroso
Libristo kód: 13151233
Kiadó Mundi-Prensa Libros, S.A., december 2005
libro es satisfacer la creciente demanda de información y conocimientos que tanto dentro del sector,... Teljes leírás
? points 99 b
15 484 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Professional Charcuterie John Kinsella / Kemény kötésű
common.buy 33 541 Ft
kiárusítás
JAMON IBERICO Y SERRANO / Puha kötésű
common.buy 10 547 Ft
Jamón, Jamón PILAR CARRIZOSA / Puha kötésű
common.buy 6 902 Ft
El Jamón y su Corte MAXIMILIANO PORTES / Puha kötésű
common.buy 6 139 Ft
El arte del jamón / Puha kötésű
common.buy 14 038 Ft
Bellota-Bellota Philippe Poulachon / Kemény kötésű
common.buy 20 052 Ft
Fisiologia del gusto Anthelme Brillat Savarin / Puha kötésű
common.buy 6 308 Ft

libro es satisfacer la creciente demanda de información y conocimientos que tanto dentro del sector, como desde el público en general, se solicita sobre el jamón Ibérico, y que ninguna publicación ha atendido hasta ahora, abarcando todos los eslabones de necesidad por parte del sector productor de difundir no sólo las excelencias organolépticas y las características saludables del producto, sino también que cuenta actualmente con unas instalaciones modélicas que permiten garantizar la higiene y el control del jamón; eso sí, respetando las pautas tradicionales de producción. Asimismo, el conocer pormenorizadamente los mecanismos por los que, paso a paso, el pernil se transforma en verdadera exquisitez, el jamón autor, Jesús Ventanas, es, desde 1990, Catedrático de Tecnología de Alimentos en la Facultad de Veterinaria de Cáceres, donde desarrolla una intensa actividad científica y académica orientada hacia el estudio de la Bioquímica y la Tecnología de los productos cárnicos

Információ a könyvről

Teljes megnevezés El jamón ibérico : de la dehesa al paladar
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2006
Oldalszám 146
EAN 9788484762706
ISBN 848476270X
Libristo kód 13151233
Súly 325
Méretek 140 x 240
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása