Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Cucchiaio d'Argento. Cioccolato. Basi, preparazioni e ricette

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Kemény kötésű
Könyv Cucchiaio d'Argento. Cioccolato. Basi, preparazioni e ricette
Libristo kód: 37379159
Kiadó Editoriale Domus, november 2021
Questo volume è interamente dedicato a un ingrediente di culto per tutti gli appassionati di dolci.... Teljes leírás
? points 107 b
16 686 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Puha kötésű
common.buy 9 181 Ft
toplistás kiárusítás
Dungeons & Dragons Core Rulebooks Gift Set Wizards RPG Team / Kemény kötésű
common.buy 44 404 Ft
toplistás kiárusítás
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Kemény kötésű
common.buy 10 081 Ft
toplistás
French Patisserie Ecole Ferrandi / Kemény kötésű
common.buy 21 844 Ft
toplistás
Viennoiserie, Leçons en pas à pas Cyrille Van der Stuyft / Puha kötésű
common.buy 29 459 Ft
Japanese Patisserie James Campbell / Kemény kötésű
common.buy 7 366 Ft
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Kemény kötésű
common.buy 31 493 Ft
Making Chocolate Todd Masonis / Kemény kötésű
common.buy 14 140 Ft
Givré. L'art de la pâtisserie glacée en 60 recettes Emmanuel Ryon / Kemény kötésű
common.buy 19 561 Ft
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Kemény kötésű
common.buy 66 144 Ft
hamarosan
Magical Tarot of the Golden Dawn Deck David Sledzinski / Kártya
common.buy 15 831 Ft
Les Gâteaux classiques (nvelle éd) Christophe Felder / Puha kötésű
common.buy 5 844 Ft
grande libro del gelato e dei dessert Joanna Farrow / Kemény kötésű
common.buy 4 630 Ft
Alain Ducasse (édition en langue française) Stefanini / Puha kötésű
common.buy 54 988 Ft

Questo volume è interamente dedicato a un ingrediente di culto per tutti gli appassionati di dolci. Fondente o al latte, ruby o bianco, il cioccolato non avrà più segreti: le tecniche di base permettono anche ai meno esperti di mettersi all'opera e forniscono suggerimenti preziosi per chi vuole affrontare preparazioni più complesse. Le ricette spaziano dalle torte semplici ai biscotti, dalle praline ai dolci elaborati e comprendono anche soffici mousse, gelati, semifreddi e avvolgenti bevande a cui gli amanti del cioccolato non sapranno resistere. 30 preparazioni di base, 100 ricette al cioccolato, 250 fotografie.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Cucchiaio d'Argento. Cioccolato. Basi, preparazioni e ricette
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2021
Oldalszám 320
EAN 9788833332444
Libristo kód 37379159
Súly 1566
Méretek 280 x 225 x 32
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása