Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Kötés

203
74
29
Elérhetőség

1
63
24
11
4
203
Ár

Címkék

3
4
1
Kiadás éve

?
ANÁLISIS/PRODUCCIÓN DE VINO B. W. ZOECKLEIN / Kemény kötésű
common.buy 22 736 Ft
Tecnologia de los alimentos de origen vegetal Vol. 1 Ana Casp Vanaclocha / Puha kötésű
common.buy 16 582 Ft
La cultura del vino / Könyv
common.buy 5 035 Ft
Manual de laboratorio de ingenieria de los alimentos Gustavo V. Barbosa-Cánovas / Puha kötésű
common.buy 6 124 Ft
Vino, lengua y traducción / Puha kötésű
common.buy 7 677 Ft
Tratamientos de transformación y conservación JAVIER ROCHA / Puha kötésű
common.buy 12 498 Ft
Análisis de los alimentos : manual de laboratorio S. Suzanne Nielsen / Puha kötésű
common.buy 8 502 Ft
Manual del procesado de los alimentos BRENNAN / Puha kötésű
common.buy 20 766 Ft
TECNOLOGÍA DE LA FABRICACIÓN DE CONSERVAS H. SIELAFF / Kemény kötésű
common.buy 10 881 Ft
Que no te líen con la comida MIGUEL ANGEL LURUEÑA / Puha kötésű
common.buy 8 050 Ft
Conservación no térmica de alimentos Gustavo V. Barbosa-Cánovas / Puha kötésű
common.buy 13 692 Ft
Flavores de los alimentos : biología y química Carolyn Fisher / Puha kötésű
common.buy 8 114 Ft
Fraudes alimentarios Christian Jean Ducauze / Puha kötésű
common.buy 19 179 Ft
honlap 16

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása