Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Technologie přípravy pokrmů 2

Nyelv CsehCseh
Könyv Puha kötésű
Könyv Technologie přípravy pokrmů 2 Hana Sedláčková
Libristo kód: 00060159
Kiadó Fortuna, június 2007
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové... Teljes leírás
? points 17 b
2 953 Ft -12 %
2 582 Ft
Beszállítói készleten Küldés 2 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
S počítačem nejen k maturitě 1 Pavel Navrátil / Puha kötésű
common.buy 2 438 Ft
toplistás
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk / Kemény kötésű
common.buy 7 164 Ft
Receptury studených pokrmů Jaroslav Runštuk / Kemény kötésű
common.buy 5 970 Ft
kiárusítás
Matematika 1 pro střední odborná učiliště Václav Zemek / Puha kötésű
common.buy 2 985 Ft
Stolničení Gustav Salač / Kemény kötésű
common.buy 6 264 Ft
Chemie Jaroslav Blažek / Puha kötésű
common.buy 3 249 Ft
Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ Milada Hudcová / Kemény kötésű
common.buy 3 950 Ft
Technologie přípravy pokrmů 1 Hana Sedláčková / Puha kötésű
common.buy 2 582 Ft
Technologie přípravy pokrmů 3 Hana Sedláčková / Puha kötésű
common.buy 2 582 Ft
Technologie přípravy pokrmů 5 Hana Sedláčková / Puha kötésű
common.buy 2 721 Ft
Technologie přípravy pokrmů 4 Hana Sedláčková / Puha kötésű
common.buy 2 582 Ft
Technologie přípravy pokrmů 6 Hana Sedláčková / Puha kötésű
common.buy 2 721 Ft

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Technologie přípravy pokrmů 2
Nyelv Cseh
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2007
Oldalszám 86
EAN 9788071689522
ISBN 80-7168-952-1
Libristo kód 00060159
Kiadó Fortuna
Súly 278
Méretek 205 x 295 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
English File Fourth Edition Elementary Workbook with Answer Key Christina Latham-Koenig / Puha kötésű
common.buy 6 373 Ft
Technologie II Zdeňka Křupalová / Puha kötésű
common.buy 4 194 Ft
Fyzika pro netechnické obory SOŠ a SOU Ivan Štoll / Puha kötésű
common.buy 3 015 Ft
Nové stolničení v kostce Zdeňka Hrbková / Puha kötésű
common.buy 3 373 Ft
Potraviny a nápoje v kostce Libor Mašek / Puha kötésű
common.buy 1 975 Ft
Moonwatch Only Gregoire Rossier / Kemény kötésű
common.buy 101 105 Ft
Ableton Live 8 and Suite 8 Keith Robinson / Puha kötésű
common.buy 19 164 Ft
ISIC-ISAP Barbaro / Könyv
common.buy 14 129 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása