Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

scienza delle verdure. La chimica del pomodoro e della cipolla

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Puha kötésű
Könyv scienza delle verdure. La chimica del pomodoro e della cipolla Dario Bressanini
Libristo kód: 36815746
Kiadó Gribaudo, november 2019
È vero che aggiungere zucchero o bicarbonato alla salsa di pomodoro ne riduce l’acidità? Sapete come... Teljes leírás
? points 67 b
10 443 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


La Scienza della pasticceria Dario Bressanini / Puha kötésű
common.buy 9 607 Ft
LA CIENCIA DE LA PASTELERíA DARIO BRESSANINI / Kemény kötésű
common.buy 9 512 Ft

È vero che aggiungere zucchero o bicarbonato alla salsa di pomodoro ne riduce l’acidità? Sapete come usare al meglio il microonde per cuocere le verdure? Da dove deriva la credenza secondo cui mangiare carote migliora la vista? Qual è il segreto per ottenere patate arrosto tenere all’interno e croccanti fuori? Dario Bressanini, docente di chimica e ricercatore di professione, torna dopo "La scienza della pasticceria" e "La scienza della carne" con un libro che svela i principi chimici e fisici inerenti alle verdure più utilizzate in cucina, dall’aglio alla zucca. Dalle domande più comuni ai principi più complessi, un libro pensato per gastronomi, chef, addetti ai lavori, semplici curiosi e per tutti coloro che, oltre a nutrirsi bene, vogliono capire il perché delle cose. Un linguaggio semplice, tanti esperimenti illustrati, disegni esplicativi, tabelle, ricette spiegate step by step presentano le tecniche fondamentali per sfruttare le verdure in maniera ottimale, sfatare falsi miti e ottenere ottimi piatti.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés scienza delle verdure. La chimica del pomodoro e della cipolla
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2019
Oldalszám 277
EAN 9788858025192
Libristo kód 36815746
Kiadó Gribaudo
Súly 958
Méretek 235 x 196 x 22
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 17 841 Ft
toplistás
Лисья нора Нора Сакавич / Puha kötésű
common.buy 5 721 Ft
scienza della cucina. Tecniche, ingredienti e strumenti Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 11 657 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása