Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours
Libristo kód: 41611042
Kiadó CHELSEA GREEN PUB, szeptember 2023
? points 72 b
14 281 Ft -18 %
11 577 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Signature Dishes. Amelie Vincent / Kemény kötésű
common.buy 22 749 Ft
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 10 952 Ft
World Sausage Bible John Astill Shelton / Puha kötésű
common.buy 4 833 Ft
kiárusítás
Homemade Sausage James Peisker / Puha kötésű
common.buy 7 011 Ft
Professional Charcuterie John Kinsella / Kemény kötésű
common.buy 34 485 Ft

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2023
Oldalszám 288
EAN 9781915294036
ISBN 1915294037
Libristo kód 41611042
Súly 567
Méretek 178 x 246 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása