Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Quality Attributes of Muscle Foods

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Quality Attributes of Muscle Foods Chi-Tang Ho
Libristo kód: 05247101
Kiadó Springer Science+Business Media, június 1999
A major challenge for the meat and seafood industries continues to be that of pro ducing high-qualit... Teljes leírás
? points 509 b
79 882 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Der Dino-Planet in 3D, 1 Blu-ray Beverly Maguire / Blu-ray
common.buy 7 133 Ft
Oyster Rebecca Stott / Puha kötésű
common.buy 11 826 Ft
American Tuna Andrew F Smith / Kemény kötésű
common.buy 18 598 Ft
Social Reach Tian-jia Dong / Puha kötésű
common.buy 24 777 Ft
Handbook of Seafood Quality, Safety and Health Applications Cesarettin Alasalvar / Kemény kötésű
common.buy 139 440 Ft
Gun Control and Gun Rights David B. Kopel / Kemény kötésű
common.buy 46 261 Ft
Dietary 3 and 6 Fatty Acids Corraldo Galli / Puha kötésű
common.buy 26 358 Ft
It's All Good John Sinclair / Puha kötésű
common.buy 8 247 Ft
Seafoods Cesarettin Alasalvar / Kemény kötésű
common.buy 51 953 Ft
Cinema at the Margins Wheeler W. Dixon / Kemény kötésű
common.buy 56 079 Ft
Restoration Covenant -- Volume 2 Perez / Puha kötésű
common.buy 5 035 Ft
Picayune Creaole Cookbook Picayune / Puha kötésű
common.buy 9 929 Ft
First Voyage round the World James Cook / Puha kötésű
common.buy 31 709 Ft

A major challenge for the meat and seafood industries continues to be that of pro ducing high-quality, wholesome products. Consumers' demand for reduced-fat, low-fat, and fat-free meats (red meat, poultry, and seafood) with acceptable flavor, texture, and other sensory characteristics or those similar to typical, traditional high-fat meats has im parted further urgency to rising to this challenge. Consequently, meat scientists strive to develop different antemortem strategies as well as to improve on existing postmortem processing technologies in order to meet this consumer demand. While the microbiological quality of meat, meat products, and seafoods is important from a food safety standpoint, it is the physicochemical attributes and the interactions of the various chemical components of muscle and ingredients which directly influence the product palatability and consumer acceptability. Virtually every step in production and processing, including animal dietary regime, antemortem stress conditions, postmortem handling, product formulation, temperature of processing, packaging, and storage, affects the quality attributes of muscle foods.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Quality Attributes of Muscle Foods
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1999
Oldalszám 433
EAN 9780306461163
ISBN 0306461161
Libristo kód 05247101
Súly 1770
Méretek 178 x 254 x 29
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása